Klantenservice bol.com vacatures

Er zijn 4 klantenservice vacatures bij bol.com gevonden

Werken bij de bol.com klantenservice

Ooit gedacht aan werken bij de bol.com klantenservice? De scherpe opmerkingen van Gerda, plaatjes van gekke producten met grappige captions, je kent de social media shenanigans van bol.com vast wel. Dat kan ook bijna niet anders, want het grootste e-commercebedrijf van de Benelux heeft een superopvallende marketingstrategie. Niet alleen op TikTok en Instagram, maar óók in de klantenservice communiceren ze vlot en lekker fris. Dus eh, wij snappen het wel als je klantenservice bol.com vacatures zoekt. Gelukkig hoef je niet ver te graven, want ze staan op deze pagina. Ook benieuwd naar andere jobs bij bol? Check dan het overzicht met al onze bol.com vacatures.

Vind de ideale vacature bij bol.com in de klantenservice

Als je wilt werken bij de bol klantenservice, kan dat op verschillende manieren. De functie waar je waarschijnlijk als eerste aan denkt, is klantenservice medewerker voor consumenten. Dan is het jouw taak om vragen van klanten in de chatbox of op social media te beantwoorden. Soms ook aan de telefoon of via de mail. Maar werken in de servicedesk is ook een optie. Als servicedesk medewerker heb je contact met de partners van bol. Andere bedrijven, dus. Je helpt hen door problemen op te lossen en geeft bijvoorbeeld suggesties voor het plaatsen van content. Lijkt dit je wel wat? Bekijk dan onze klantenservice bol.com vacatures en ontdek de mogelijkheden op dit moment. Meer weten over hoe het is om bij een bedrijf als bol te werken? Lees het in onze inside story van een webcare medewerker.

Interesse om te solliciteren op een van onze bol.com vacatures in de klantenservice? Dat je bol wel kent, daar twijfelen we niet aan. Maar voor jouw sollicitatie is het handig om nét even wat meer achtergrondinfo te hebben. YoungCapital to the rescue: wij verzamelden alles wat je moet weten in een artikel over bol.com. Lees ‘m door, dan ga jij goed voorbereid het sollicitatieproces in. Ook tips nodig voor je motivatiebrief of sollicitatiegesprek? No problemo, lees onze sollicitatietips door en je leert binnen no time hoe jij een goede indruk achterlaat. Check je daarna onze klantenservice bol.com vacatures? Wie weet start je dan binnenkort al bij hét e-commercebedrijf van Nederland.


Veelgestelde vragen

  • Hebben jullie ook andere vacatures bij bol.com?

    Die hebben we. Check het overzicht met al onze bol.com vacatures om je blik te verbreden.

  • Waar kan ik meer lezen over werken bij de bol.com klantenservice voordat ik solliciteer?

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben we op onze uitgebreide pagina over bol.com allerlei handige info verzameld. Zo ga jij goed voorbereid je sollicitatieproces in.

  • Hoe oud moet ik zijn om te reageren op bol.com vacatures in de klantenservice?

    Voor de meeste jobs in de klantenservice bij bol moet je minstens 18 jaar zijn. Check de omschrijvingen in de vacatures voor de specifieke functie-eisen.