Brand New Day vacatures

Er zijn 1 Brand New Day vacatures gevonden

Werken bij Brand New Day betekent:

 • Onderdeel zijn van een fris en jong bedrijf;
 • een informele en open werksfeer;
 • de kans om je input te delen en naar prestatie flink door te groeien;
 • teambuilding tijdens de borrels en feestjes;
 • een goed salaris en secundaire arbeidsomstandigheden.

Werken bij Brand New Day

Aan de slag bij een jonge bank met een frisse mindset? Dan zijn de Brand New Day vacatures echt wat voor jou. Deze Nederlandse online bank is in 2010 opgericht en was een van de eerste bedrijven die bankspaarproducten aanbood. Over een ondernemende en vernieuwende mindset gesproken, dat is ook precies waar werken bij Brand New Day over gaat. Je krijgt de ruimte om je input te delen en de bank naar een hoger niveau te tillen. En breng je goede prestaties? Dan kun je heel snel doorgroeien binnen deze bank. Past dit in jouw straatje? Check dan gelijk de Brand New Day vacatures en solliciteer op je favoriet.

Solliciteren op de leukste Brand New Day vacatures

Tussen de Brand New Day vacatures vind je veel verschillende functies. Weet jij al op welke je gaat solliciteren? Je kunt kiezen uit verschillende afdelingen. Sta bijvoorbeeld klanten te woord en los problemen op bij de klantenservice afdeling. Of help bij het verkopen van de diensten van Brand New Day op de marketingafdeling. Geen vlotte babbel? Misschien past een baan als developer wel bij jou. Met jouw expertise zorg je ervoor dat de transacties bij Brand New Day nóg soepeler verlopen. Of spoor verdachte activiteiten op als CDD analist en voorkom fraude. Kortom, genoeg keuze tussen de vacatures van Brand New Day. Scrol er doorheen om je opties te ontdekken.

Heb je een leuke Brand New Day vacature op de kop getikt? Fijn! Bereid je dan goed voor op je sollicitatie. Moet je jouw cv nog bijwerken? En heb je al nagedacht over een goede sollicitatiebrief? Dit zijn namelijk belangrijke ingrediënten voor een goed verloop van je sollicitatie. Kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan onze sollicitatietips en voor je het weet sta je op de werkvloer van deze online bank. Can’t you feel a brand new day (vacature)? Nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Geen zorgen, we komen regelmatig met nieuwe vacatures. Stel een e-mailalert in of houd de website goed in de gaten. Direct solliciteren? Kijk dan ook eens tussen onze andere financiële vacatures.


Veelgestelde vragen

 • Wat is het voordeel van werken bij Brand New Day?

  Brand New Day is een jonge bank met een flinke portie ondernemingsdrang. Wil je graag het beste uit je carrière halen en zo snel mogelijk doorgroeien? Dan zit je bij de Brand New Day vacatures goed.

 • Zijn er Brand New Day vacatures waarvoor ik geen opleiding nodig hebt?

  Voor sommige vacatures bij Brand New Day heb je geen opleiding nodig. Je wordt dan intern opgeleid tot een master van jouw functie. Staat er niks voor je tussen? Kijk dan eens tussen de traineeship vacatures.

 • Binnen welke functies kan ik werken bij Brand New Day?

  Er zijn verschillende vacatures bij Brand New Day. Bijvoorbeeld voor CDD analist, klantadviseur of developer. Scrol dus vooral door de Brand New Day vacatures om je opties te verkennen.