Bunq vacatures

Er zijn 1 bunq vacatures gevonden

Werken bij bunq betekent:

 • Ervaring opdoen bij een jonge en vooruitstrevende bank;
 • werken in een internationaal team;
 • jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen;
 • een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij bunq

Er zijn veel banken in Nederland, waarvan bunq er één is. Maar waarin onderscheiden de bunq vacatures zich nou van de rest? Eerst even een kleine geschiedenisles. Bunq is na aanleiding van de financiële crisis in 2012 opgericht door een aantal developers uit de IT-sector. De bank staat voor een nieuwe manier van bankieren en noemt zichzelf de bank of the free. Klinkt indrukwekkend? Dat is het ook, want tegenwoordig hebben veel mensen een rekening bij deze bank. Het bedrijf doet dus niet meer onder voor de traditionele banken. Je doet daarom enorm veel ervaring op als je gaat werken bij bunq en je ontwikkelt jezelf zowel professioneel als persoonlijk. Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteren op bunq vacatures

Hebben de bunq vacatures en de reviews jouw interesse gewekt? Zoek dan een leuke functie uit tussen ons aanbod. Maak gebruik van ons filtermenu om je zoektocht makkelijker te maken. Selecteer bijvoorbeeld je opleidingsniveau. En weet je al of je fulltime of parttime aan de slag wilt? Nadat je de filters hebt toegepast, verschijnen de bunq vacatures die aan jouw wensen voldoen. Wie weet ga je wel voor een leuke HR functie. Of is een baan als KYC analist iets voor jou? Scrol door onze bunq vacatures en laat je inspireren.

Als je een leuke bunq vacature op het oog hebt, zit er nog maar één ding op: solliciteren. Hoe? Via YoungCapital is je sollicitatie zo gefikst. Log in en upload je cv en een motivatiebrief. Documenten verstuurd? Dan neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je op. Heb je toch nog geen leuke bunq vacature gevonden? Niet getreurd, wij verversen ons aanbod regelmatig. Houd deze pagina goed in de gaten of meld je aan voor een e-mailalert. Je ontvangt de nieuwste bunq vacatures dan automatisch in je mailbox. En misschien wil je wel aan de slag bij een andere bank? Wie weet zijn onze ING of Rabobank vacatures dan wel wat voor jou.


Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik gaan werken bij bunq?

  Deze bank is de perfecte werkplek als je ervaring wilt opdoen in de financiële wereld bij een jong en vooruitstrevend bedrijf. Het staat dus goed op je cv, maar het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook niet verkeerd.

 • Ik wil graag werken bij bunq, maar op dit moment staan er geen geschikte vacatures open. Wat nu?

  Houd in ieder geval deze vacaturepagina goed in de gaten. Je maakt het jezelf makkelijk door je aan te melden voor een e-mailalert. Ben je geïnteresseerd in vacatures bij andere banken? Scrol dan ook eens door ons aanbod met ING of Rabobank vacatures.

 • Voor welke functies staan er bunq vacatures open?

  bunq is een snelgroeiende bank, dus er zijn regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Wil je aan de slag als KYC analist, in een HR functie of valt een compleet andere functie bij jou in de smaak? Je vindt het complete aanbod aan bunq vacatures op deze pagina.