Coolblue vacatures chauffeur

Er zijn 1 vacatures voor chauffeur bij Coolblue gevonden

Werken bij Coolblue als chauffeur

Werken bij Coolblue als chauffeur, lijkt dat je wel wat? Dan zit je hier op de goede plek. YoungCapital heeft namelijk toffe Coolblue vacatures voor chauffeur. Wat je als chauffeur bij Coolblue gaat doen? Pakketten bezorgen natuurlijk. Van de nieuwste iPhone tot een wasmachine, het zit allemaal in de blauwe bus die jij bestuurt. Samen met de bijrijder zorg je ervoor dat pakketjes op tijd bij het juiste adres worden geleverd. Die nieuwe koelkast op de goede plek zetten? Doe jij ook even. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is bij deze werkgever? Check dan al onze vacatures bij Coolblue.

Word chauffeur bij Coolblue

Of je een diploma nodig hebt om te solliciteren op een Coolblue chauffeur vacature? Nee, hoor. Zelfs als je nog studeert, kun je solliciteren naar een bijbaan als chauffeur bij Coolblue. Wat je natuurlijk wel nodig hebt, is een rijbewijs. Om precies te zijn vraagt Coolblue naar een Europees schakelrijbewijs B. Die moet je minstens twee jaar op zak hebben. Heb je je rijbewijs pas net? Niet getreurd, dan kun je eerst als bijrijder of orderpicker aan de slag. Zodra je rijbewijs twee jaar oud is, groei je makkelijk door tot Coolblue chauffeur. Benieuwd naar andere functie-eisen en het salaris? Dat check je in de Coolblue vacatures voor chauffeur op deze pagina. Wil je jouw opties verbreden? Check dan ook onze andere vacatures voor chauffeur.

Enthousiast? Hoog tijd om te solliciteren op een leuke Coolblue chauffeur vacature. Via YoungCapital is dat heel makkelijk. Klik op je favoriete vacature, lees de eisen door en solliciteer met jouw YoungCapital-account. Op onze uitgebreide infopagina over Coolblue lees je meer over het bedrijf en wat zij belangrijk vinden. Nog meer hulp nodig? Neem onze sollicitatietips eens door. Zo wordt solliciteren helemaal een eitje. Niks gevonden tussen de Coolblue vacatures voor chauffeur? Jammer, maar da’s gelukkig niet het einde van de wereld. Er komen namelijk regelmatig nieuwe vacatures bij. Op de hoogte blijven? Stel een e-mailalert in en wij laten het je meteen weten als het aanbod wordt aangevuld.


Veelgestelde vragen

 • Wat nou als er geen leuke Coolblue vacatures voor chauffeur tussen het aanbod staan?

  Geen zorgen. We verversen het aanbod regelmatig. Als je een e-mailalert instelt, houden wij je op de hoogte van de nieuwste Coolblue vacatures voor chauffeur. Je kunt ook altijd een kijkje nemen tussen onze andere vacatures bij Coolblue.

 • Is een baan als Coolblue chauffeur hetzelfde als een baan als bezorger bij Coolblue?

  Ja, dat klopt. Bij Coolblue gebruiken ze de namen bezorger, koerier en chauffeur voor dezelfde functie. Als Coolblue chauffeur bestuur je het blauwe Coolblue busje en bezorg je pakketjes bij mensen thuis.

 • Hoe lang moet ik mijn rijbewijs hebben om te mogen werken als chauffeur bij Coolblue?

  Als je langer dan twee jaar geleden jouw Europees schakelrijbewijs B hebt gehaald, kun je aan de slag als chauffeur bij Coolblue.

 • Hoe solliciteer ik op een Coolblue chauffeur vacature?

  Dat is heel simpel: klik op jouw favoriete vacature en solliciteer met jouw YoungCapital-account. Of maak er eentje aan; dat is zo gebeurd. Voeg je cv en sollicitatiebrief toe en voilà, het is al gepiept. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op.