GLS koerier vacatures

Er zijn 2 vacatures voor koerier bij GLS gevonden

Ga aan de slag als GLS koerier

Ben jij een echte roadtripper die niets liever doet dan achter het stuur zitten en mensen blij maken? Ga dan werken bij GLS als koerier. Terwijl je favoriete muziek door de speakers klinkt, bezorg jij de klanten hun langverwachte pakket. GLS is een logistiek bedrijf dat zich ook nog eens bezighoudt met duurzaamheid. Ze investeren bijvoorbeeld in energiezuinige voertuigen en kijken welke routes het snelst zijn. Dat scheelt jou onnodig omrijden. Enthousiast over deze functie? Check dan snel de GLS koerier vacatures. Staat er niks voor je tussen? No worries, er zijn meerdere functies bij GLS waarop je kunt solliciteren. Je vindt ze tussen onze openstaande GLS vacatures.

GLS vacatures: word koerier

Om als GLS koerier aan de slag te gaan heb je een rijbewijs B nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent. Met een grote lach bezorg jij de klant een geweldige dag (en hun pakketje natuurlijk). Kun jij niet wachten om te werken als GLS koerier? Bekijk dan snel de vacatures en voor je het weet rijd jij in je eigen bestelbus vol pakketten. Meer weten over hoe het is om te werken bij dit bedrijf? Je leest het op onze pagina over GLS. Je kunt natuurlijk ook bij andere bedrijven aan de slag als koerier. Check ook eens onze pagina met openstaande vacatures voor koerier en vind het bedrijf dat bij je past.

Staat er geen leuke GLS koerier vacature open? Als je graag onderweg bent, zijn er ook nog andere interessante jobs voor jou. Ga bijvoorbeeld werken als chauffeur of pakketbezorger. Ook in deze banen heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Twijfel je nog wat het beste bij je past? Vergelijk de functies bezorger, koerier en chauffeur eens met elkaar. Zo heb je genoeg info om een goede keuze te maken. Ready? Neem een kijkje bij onze GLS vacatures voor koerier op deze pagina óf check onze vacatures voor GLS bezorger en solliciteer op jouw favoriet.


Veelgestelde vragen

  • Wat heb ik nodig om bij GLS als koerier te werken?

    Om te werken bij GLS als koerier heb je een rijbewijs B nodig. Wil je meer weten over de eisen om bij dit bedrijf te werken? Je leest het op onze pagina over GLS.

  • In welke functies kan ik nog meer werken bij GLS?

    Naast koerier kun je bijvoorbeeld ook gaan werken als klantenservice of administratief medewerker. Check alle GLS vacatures en vind de baan die bij je past.