HelloFresh bezorger vacatures

Er zijn 3 vacatures voor bezorger bij HelloFresh gevonden

Werken bij HelloFresh als bezorger

Aan de slag als bezorger bij een snelgroeiend en duurzaam bedrijf? Dan ben je op deze pagina met HelloFresh bezorger vacatures aan het juiste adres. HelloFresh is een wereldwijde leverancier van maaltijdboxen. En niet zomaar maaltijdboxen: heerlijke recepten met verse ingrediënten, én alles op maat. Zie jij jezelf al in zo'n mooie HelloFresh bus rondrijden om deze maaltijdboxen te bezorgen? Dan is dit your sign. Enthousiast? Solliciteren dan meteen op een van de HelloFresh vacatures. Eerst meer info over HelloFresh voor je gaat solliciteren? YoungCapital heeft alvast alle belangrijke info voor je opgezocht. Je leest het in ons uitgebreide artikel over HelloFresh.

Ben jij de nieuwe HelloFresh bezorger?

HelloFresh is enorm gegroeid de afgelopen jaren. Ze zijn zelfs uitgeroepen tot de #1 maaltijdbox van Nederland, hoe tof is dat? Je kunt je voorstellen dat er door de enorme populariteit van HelloFresh veel nieuwe HelloFresh vacatures zijn ontstaan. En dat is goed nieuws. Je kunt namelijk binnenkort al aan de slag als HelloFresh bezorger in Amsterdam of Rotterdam. Maar ook in veel andere steden heeft HelloFresh koerier vacatures openstaan. Wist je dat HelloFresh vanaf 2024 helemaal elektrisch rijdt? Als bezorger bij HelloFresh draag je dus bij aan een betere wereld. En dat is niet het enige voordeel. Als HelloFresh bezorger kies je zelf welke diensten je draait.

Sta jij direct naast je bed als de wekker gaat? Dan kies je natuurlijk voor de ochtenddienst. Liever een paar keer snoozen? Dan past een avonddienst misschien beter bij jou. Zoals je al leest, reden genoeg om op die leuke HelloFresh chauffeur vacature te solliciteren. Klaar voor je sollicitatie? Check dan even onze tips voor een goede motivatiebrief en een soepel sollicitatiegesprek. Een goede voorbereiding is het halve werk. Benieuwd welke opties je nog meer hebt? Bekijk dan ook eens de andere bezorger vacatures op YoungCapital.


Veelgestelde vragen

 • Wat voor salaris kun je verwachten als HelloFresh bezorger?

  Het startsalaris van een bezorger bij HelloFresh is ongeveer € 10,50 bruto per uur. Dit loopt geleidelijk op tot zo'n € 12,50 bruto per uur.

 • Hoe kan ik HelloFresh bezorger worden?

  Je kunt HelloFresh bezorger worden als je over een gezonde dosis energie beschikt, flexibel bent en het leuk vindt om veel onderweg te zijn. Direct solliciteren? Check de HelloFresh vacatures via YoungCapital en je krijgt binnen twee dagen al reactie.

 • Wil je weten hoe een dag als HelloFresh bezorger eruit ziet?

  Dat snappen we helemaal! Op onze HelloFresh vacaturepagina vind je een video waarin je ziet hoe de gemiddelde werkdag van een HelloFresh bezorger eruitziet. Zo kun je precies zien hoe het is om als HelloFresh bezorger te werken.

 • Kan ik ook als HelloFresh bezorger werken zonder rijbewijs?

  YoungCapital heeft diverse leuke vacatures openstaan voor bezorgers zonder rijbewijs. Denk aan bijrijder vacatures of fietskoerier vacatures. Benieuwd hoe dat is? Lees hier een inside story van een fietskoerier.