ING klantenservice vacatures

Er zijn 2 klantenservice vacatures bij ING gevonden

Werken bij de ING klantenservice

Heb je onze ING klantenservice vacatures al gezien? Er staan veel leuke functies voor je open als je ervan houdt om klanten te woord staan. Soms zit er ook een commercieel tintje aan deze functie, daarom kom je af en toe ook een klantadviseur vacature van ING tegen. Klanten bellen, mailen en chatten met allerlei vragen. Of het nou gaat over rentes, overboekingen of spaarrekeningen: jij hebt overal een antwoord op. Weet je daar nu nog weinig van af? Geen paniek, je volgt eerst een training, zodat je de belangrijkste financiële kennis in huis hebt. Maar ook daarna zijn er genoeg doorgroei- en opleidingsmogelijkheden bij ING. En wist je dat werken bij de ING klantenservice veel oplevert voor je cv? Lees de ING klantenservice vacatures goed door en kijk of deze baan bij je past.

Solliciteren op ING klantenservice vacatures

Wat moet je weten voordat je solliciteert op een van onze ING klantenservice vacatures? ING verwacht van de klantenservice medewerkers meestal minimaal mbo-4-werk- en -denkniveau. Dat betekent dat je met elk diploma op mbo-4- niveau aan de slag kunt. Wel komt interesse in de financiële sector van pas. Je zit namelijk alleen op je plek als je werk doet dat je leuk vindt. Door je Wft-certificaten te behalen leer je meer over de financiële sector en bereid je je voor op een financiële carrière. Liggen geldzaken je wat minder? We hebben ook genoeg andere vacatures openstaan. Kijk daarvoor bij onze klantenservice medewerker vacatures of word callcenter medewerker.

Heb jij de communicatieve vaardigheden in huis om te werken bij de ING klantenservice? Solliciteren maar! Pak je favoriete ING klantenservice vacature erbij en klik op de solliciteerknop. En verder? No stress, YoungCapital bereid je goed voor op je sollicitatie. Zo wordt van je verwacht dat je een cv en sollicitatiebrief uploadt. Heb je die nog niet? Een professioneel cv zet je vliegensvlug in elkaar met onze gratis cv-maker en je brief schrijf je makkelijk aan de hand van onze tips voor een sterke sollicitatiebrief. En wat als je toch nog geen leuke klantenservice vacature bij ING hebt gevonden? Dan meld je je toch gewoon aan voor een e-mailalert? Je krijgt dan automatisch een seintje als er een nieuwe ING klantenservice vacature online staat.


Veelgestelde vragen

  • Wat zijn de functie-eisen als je wilt solliciteren op een ING klantenservice vacature?

    De functie-eisen verschillen af en toe, lees daarom goed de vacatureteksten door. Meestal wordt mbo-4-werk- en -denkniveau van je verwacht. Ook is het fijn als je geïnteresseerd bent in de financiële sector, want dat maakt het werk voor jou alleen maar leuker.

  • Ik heb nog geen leuke ING klantenservice vacature gevonden. Wat nu?

    Geen zorgen, we verversen ons aanbod regelmatig. Heb je geen tijd om deze pagina constant in de gaten te houden? Daar hebben wij een e-mailalert op bedacht. Zo mis je geen enkele ING klantenservice vacature. Verder staan er nog genoeg andere functies open. Kijk daarvoor bij alle ING vacatures.