Jumbo koerier vacatures

Er zijn 17 Jumbo koerier vacatures

Werken bij Jumbo als koerier

Heb jij al zin om rond te rijden in één van de welbekende Jumbo bestelbussen? Deze Jumbo koerier vacatures zijn dan zeker wat voor jou. Als koerier bij Jumbo rijd jij door het hele land en lever je kratjes vol boodschappen af. Eigenlijk ben je een mini supermarkt op wielen, hoe leuk klinkt dat? Dus heb jij je rijbewijs in the pocket en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zit je hier helemaal goed. Check snel alle Jumbo koerier vacatures om te ontdekken of dit beroep iets is voor jou. Ontdek ook de overige Jumbo vacatures, misschien staat daar ook iets leuks tussen voor jou.

Fulltime koerier bij Jumbo in Dordrecht

Cashen als parttime koerier bij Jumbo in Bleiswijk

Fulltime koerier bij Jumbo in Dordrecht

Aan de slag als koerier voor Jumbo in Dordrecht

Word parttime koerier bij Jumbo in regio Bleiswijk

Verdien € 13,89 als koerier bij Jumbo in Breda!

Verdien € 13,89 als avond bezorger bij Jumbo in Breda!

€ 13,89 als fulltime bezorger bij Jumbo in regio Bleiswijk

Kom ching-chingen bij Jumbo in Breda als bezorger!

Fulltime bezorger bij Jumbo in omgeving Bleiswijk

Fulltime Bezorger bij Jumbo in Dordrecht

Kom ching-chingen bij Jumbo in Bleiswijk als bezorger!

Wordt fulltime Jumbo bezorger in Breda voor € 13,89 per uur

Fulltime Bezorger bij Jumbo in Bleiswijk

Fulltime Bezorger bij Jumbo in omgeving Rotterdam in Bleiswijk

Fulltime Bezorger bij Jumbo in Dordrecht

Fulltime Bezorger bij Jumbo in Bleiswijk

Een leuke Jumbo koerier baan

Wat je nodig hebt om te kunnen werken als koerier bij Jumbo? Een rijbewijs natuurlijk. Daarnaast is een dosis doorzettingsvermogen en fysieke kracht ook mooi meegenomen, aangezien je de hele dag bezig bent met kratjes sjouwen. En niet iedereen woont op de begane grond. Bij sommige klanten moet je misschien wel eerst vier trappen beklimmen. Vind je het niet erg om in je eentje te werken? Mooi, want als Jumbo koerier ben je het grootste deel van de werkdag alleen. Ben je al enthousiast? Neem dan een kijkje bij alle Jumbo koerier vacatures.

Ben je op zoek naar een parttime baan of een (bij)baan? Werken als bezorger is dan zeker een baan om te overwegen. Hoewel Jumbo zeven dagen per week boodschappen bezorgt, bepaal jij zelf in welke shift je werkt. Ben je een early bird? Dan is de ochtendshift iets voor jou. Slaap je liever langer uit? Dan past de avondshift beter bij jouw routine. Wist je dat je dit ook kunt aangeven in ons filtermenu? Zo vind je altijd iets wat bij jou past tussen onze Jumbo koerier vacatures. Als er op deze pagina niks voor je tussen staat, kun je altijd nog een kijkje nemen bij onze andere koerier vacatures.


Veelgestelde vragen

  • Wat heb je nodig om te solliciteren op Jumbo koerier vacatures?

    Als je gaat werken als koerier bij Jumbo is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt, fysiek hard kunt werken en het niet erg vindt om in je eentje rond te rijden.

  • Welke vacatures zijn er allemaal bij Jumbo?

    Op YoungCapital vind je allerlei verschillende vacatures, van magazijnmedewerker tot bezorger. Neem vooral een kijkje bij alle vacatures bij Jumbo om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

  • Hoe is het om te werken als Jumbo koerier?

    Het werk van een pakket-, maaltijdbezorger en een koerier lijken allemaal op elkaar. Wil jij weten hoe het is om in zo’n functie te werken? Laat je inspireren door ons artikel over werken als fietskoerier.