Nationale-Nederlanden vacatures

Er zijn 6 vacatures bij Nationale-Nederlanden gevonden

Werken bij Nationale-Nederlanden

Kies je voor een job bij Nationale-Nederlanden, dan kies je voor je ontwikkeling. Deze werkgever vindt jouw ideeën en talenten belangrijk en investeert in werknemers met trainings-, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Ook lekker: die 36-urige werkweek waarvoor je een fulltime salaris ontvangt. Genoeg redenen om de vacatures bij Nationale-Nederlanden te checken.

Werken bij NN, iets voor jou?

Wil jij je carrière een boost geven met een baan bij een grote financiële dienstverlener? Ontdek dan onze Nationale-Nederlanden vacatures. Die zijn interessant voor iedereen, of je nou een eerste uitdaging zoekt of al wat werkervaring hebt en toe bent aan iets nieuws. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group. Dat is een internationale dienstverlener die in maar liefst elf landen actief is op het gebied van verzekeringen, bankzaken en pensioenen. Als je gaat werken bij Nationale-Nederlanden, kom je dus in dienst bij NN Group. Dat betekent niet alleen een mooie notitie op je cv, maar ook internationale doorgroeimogelijkheden. The sky is the limit.

Ontdek de NN vacatures

Je komt verschillende soorten banen tegen tussen de vacatures bij Nationale-Nederlanden. Versterk bijvoorbeeld de verzekeringsafdeling als acceptant. Je bent dan het aanspreekpunt voor adviseurs en beoordeelt verzekeringsaanvragen. Voor zo’n job heb je wel al wat ervaring in de verzekeringsbranche én je Wft Basis en Schade Particulier nodig. Heb je dat nog niet (allemaal) op zak? Doe dan bijvoorbeeld eerst ervaring op bij deze organisatie als klantenservice medewerker. In deze functie help je klanten en/of verzekeringsadviseurs telefonisch met hun verzekeringsvragen en je behandelt schades en claims. Zo is er voor iedereen wel een passende Nationale-Nederlanden baan te vinden.

Opties genoeg tussen onze Nationale-Nederlanden vacatures, of je nou een nieuwe fulltime job zoekt of een tijdelijke baan. Zodra je een passende vacature op het oog hebt, solliciteer je makkelijk en snel via onze website. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat er niks interessants voor je tussen zit. No worries, misschien staat die ene leuke job er binnenkort wél tussen. Geen zin om te wachten? Check in dat geval ons aanbod bij andere werkgevers eens. Misschien staan er wel toffe vacatures bij ABN AMRO open. Of wat dacht je van werken bij de Rabobank? De keuze is reuze bij YoungCapital. Je vindt hier dus vast een passende baan, ook als het met de NN vacatures niks wordt.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil graag werken bij Nationale Nederlanden. Welke vacatures bieden jullie aan?

  • Ons vacatureaanbod wisselt constant. De ene keer vind je bij ons veel vacatures in de klantenservice, de andere keer voor acceptant. Check vooral zelf welke jobs er op dit moment beschikbaar zijn.

  • Wat als er geen vacatures bij NN openstaan die bij mij passen?

  • Dat is jammer, maar gelukkig biedt YoungCapital genoeg andere leuke uitdagingen aan. Check bijvoorbeeld de vacatures bij ABN AMRO. Ook slim: stel een e-mailalert in en blijf op de hoogte van de nieuwste NN vacatures.

  • Wat heb ik nodig om te solliciteren op vacatures bij Nationale-Nederlanden?

  • De functie-eisen verschillen per baan, dus lees de vacatures goed door om erachter te komen wat je in huis moet hebben. Voor de meeste jobs heb je een mbo-4-diploma of hbo-werk- en -denkniveau nodig.