Ministerie van Defensie vacatures

Er zijn 7 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Defensie betekent:
 • Werken aan vrede en veiligheid;
 • een uitstekend salaris;
 • een eindejaarsuitkering en een inkomenstoeslag die je elke week krijgt uitgekeerd;
 • een werkplek die veel waarde hecht aan jouw persoonlijke groei;
 • investeren in je toekomst.

Werken bij het ministerie van Defensie

Je inzetten voor vrede en veiligheid? Klinkt misschien ambitieus, maar met onze ministerie van Defensie vacatures is het dichterbij dan je denkt. Deze organisatie ken je als een van de twaalf ministeries van ons land, die het Nederlandse grondgebied en de burgers beschermt. In rampen en crisissituaties staat het ministerie van Defensie klaar om orde en stabiliteit terug te brengen. Lijkt het je mooi om je daarvoor in te zetten en tegelijkertijd te investeren in je eigen toekomst? Dan is werken bij het ministerie van Defensie vast iets voor jou.

Solliciteren op ministerie van Defensie vacatures

Je ziet het al in onze ministerie van Defensie vacatures: bij deze organisatie krijg je niet alleen een uitstekend salaris, maar ook een eindejaarsuitkering en inkomenstoeslag. Fijn, want zo haal je lekker extra moneys binnen. Ook als je wilt werken aan je ontwikkeling zit je bij dit ministerie goed, want er is veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Doorstromen naar een andere functie? Zet je beste beentje voor en wie weet wat er allemaal mogelijk is zodra je gaat werken bij het ministerie van Defensie. De vacatures vind je in ieder geval hier, dus neem gerust een kijkje en bepaal jouw volgende stap.

Goed om te weten: met onze ministerie van Defensie vacatures kom je terecht bij een belangrijke overheidsinstelling. Je kunt je dus vast voorstellen dat de sollicitatieprocedure wat langer duurt en dat er een veiligheidsonderzoek bij komt kijken. Maar daar krijg je ook iets moois voor terug: de kans om je in te zetten voor de vrede en veiligheid in ons land. In welke functie je dat doet? Je vindt diverse opties in ons aanbod, bijvoorbeeld in de logistiek of administratie. Jij kiest dus zelf of je je hersenen laat kraken op kantoor of liever spierballen kweekt in het magazijn. Voor welke vacature van het ministerie van Defensie ga jij?


Veelgestelde vragen

 • Wat voor vacatures biedt het ministerie van Defensie aan?

  Wij bieden vooral logistieke en administratieve functies aan bij het ministerie van Defensie. Af en toe kom je ook een andere job tegen in het aanbod, dus neem zeker een kijkje.

 • Ik wil graag werken bij een ministerie, maar ik weet niet of defensie bij me past. Zijn er nog meer opties?

  Zeker, ook de andere ministeries kunnen jouw hulp goed gebruiken. Check onze overzichtspagina met overheidsvacatures en ontdek welke baan het beste bij je past.

 • Aan welke eisen moet ik voldoen als ik wil werken bij het ministerie van Defensie?

  Dat verschilt per functie, dus neem je favoriete vacature altijd goed door om de functie-eisen te ontdekken. Verwacht in ieder geval een veiligheidsonderzoek; best logisch bij een ministerie dat zich richt op vrede en veiligheid.

 • Hoe lang duurt het sollicitatieproces bij het ministerie van Defensie?

  Als je solliciteert op een van onze ministerie van Defensie vacatures duurt het sollicitatieproces misschien iets langer dan je gewend bent, namelijk zo’n 8 tot 10 weken. Daar krijg je natuurlijk wel een fijne baan waarin je werkt aan vrede en veiligheid voor terug.