Technische vacatures

Er zijn 17 technische vacatures gevonden.

Heb jij twee rechterhanden en weet jij alles van elektronica, klussen en monteren? Dan moet je zeker even kijken bij onze technische vacatures! In de techniek kun je namelijk alle kanten op. Wat dacht je ervan om lekker te klussen aan auto’s in een garage als monteur? Of zie je jezelf eerder tablets en smartphones repareren? Dan kun je als technisch medewerker aan de slag. Of wil je juist sleutelen aan machines? Het kan allemaal! Bekijk onze technische vacatures en solliciteer direct!

Ga aan het werk bij de technische dienst

Bij de technische dienst is het jouw taak om kapotte apparaten te repareren. Dit kan van alles zijn: kleine, elektrotechnische problemen in een winkel tot grote schepen in de marine. Dankzij jou loopt alles weer op rolletjes. Denk jij deze klussen aan te kunnen? Bekijk dan onze technische dienst vacatures!

Ben jij de automonteur die we zoeken?

Ken jij je auto van binnen en van buiten? Dan ben jij de automonteur die we zoeken! Als een klant bij jou met een rood waarschuwingslampje komt, weet jij precies waar het probleem zich bevindt. Vervolgens repareer je de auto, en daarna loopt hij weer als een zonnetje! Iets voor jou? Kijk snel bij onze vacatures!

Start je carrière als monteur

Monteur is een breed beroep, dus het is belangrijk dat je je ergens in specialiseert. Enkele voorbeelden zijn vliegtuigmonteur, elektromonteur, installatiemonteur of onderhoudsmonteur. Vraag jezelf af in welke sector je aan de slag wilt gaan en richt je pijlen daar dan op!

Meer informatie

Welke banen zijn er in de techniek?

In de techniek staan veel verschillende soorten technische vacatures open, want er is altijd vraag naar goede technische krachten. Of je nou apparaten gaat repareren bij de technische dienst of je richt op auto's als automonteur, er is genoeg werk voor jou te vinden.

In welk dienstverband kun je werken in de techniek?

In de techniek kun je zowel full- als parttime aan de slag. Wil je werken en leren combineren? Er zijn genoeg interessante technische traineeships beschikbaar voor jou.

Waar kun je werken in de techniek?

Bij verschillende bedrijven staan technische vacatures open. Dit kan bijvoorbeeld een autogarage zijn, maar ook een installatiebedrijf.

Waarom zou je werken in de techniek?

Als je technisch aangelegd bent, beschikt over praktisch inzicht en graag met je handen werkt, is de techniek de ideale sector. Bovendien kun je in de techniek al snel goed verdienen, omdat de vraag naar technische krachten groot is en het aanbod schaars.

Medewerker Technische dienst bij Coolblue in Tilburg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime of Fulltime Flitsmonteur bij Welzorg

Start binnenkort met het IT Traineeship in Alkmaar

Proto Monteur gezocht voor een opdrachtgever in Echt

Per direct fulltime product specialist in Eindhoven

Parttime Bike Fixer in Amsterdam bij ANWB

Fulltime werkvoorbereider bij een bedrijf in Heemskerk

Fulltime service monteur bij een scale-up in Amsterdam!

Word fulltime monteur in de Randstad

Fulltime onderhoudsmonteur in Raamsdonksveer

Word fulltime monteur in Amsterdam of Almere

Word parttime medewerker wegenwacht in Amsterdam bij ANWB

Monteur Fijnmontage gezocht voor een opdrachtgever in Echt

Zeilmaker bij een internationale bouwspecialist in Kessel

Word parttime brugwachter bij de Gemeente Haarlem

Start als werkvoorbereider hijs- en heftechniek, Amsterdam

Manager Operations bij een snelgroeiende scale up in groentesappen gezocht in Weesp