CDD analist Rabobank vacatures

Er zijn 8 CDD analist vacatures bij Rabobank gevonden

Werken bij Rabobank als CDD analist

Op zoek naar een leuke (starters)functie in de financiële wereld bij een bekende bank? Dan zijn deze CDD analist Rabobank vacatures écht iets voor jou. Wat een CDD analist bij Rabobank doet? In het kort: verdachte transacties opsporen en onderzoeken. Jij pikt shady klanten eruit en zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid van de bank niet beschadigd wordt. ‘CDD’ staat namelijk voor customer due diligence, de Engele term voor integriteitsonderzoek. Klinkt lastig? Nee, hoor. Je leest het al in de omschrijvingen van de CDD vacatures bij Rabobank: je wordt van A tot Z ingewerkt en opgeleid tot een echte expert. Binnen de kortste keren speur jij zó die vreemde transactiepatronen op.

Start als CDD analist in Groningen bij Rabobank

Junior CDD Analist in Eindhoven bij Rabobank

Junior CDD Analist in Sittard bij Rabobank

Aan de slag als CDD Analist bij Rabobank in Eindhoven

Start als CDD analist in Leeuwarden bij Rabobank

Word opgeleid tot CDD analist in Rotterdam bij Rabobank

Word CDD Analist Externe Fraude bij Rabobank Utrecht

Word opgeleid tot CDD analist in Amsterdam bij Rabobank

Solliciteren op Rabobank vacatures voor CDD analist

Zelfs als je geen financiële opleiding achter de rug hebt kom je in aanmerking voor sommige CDD analist Rabobank vacatures. Rabobank biedt namelijk verschillende financiële traineeships aan, ook voor toekomstige CDD analisten. Fijn, want je voldoet al aan de eisen als je hbo-werk- en -denkniveau hebt. Je specifieke diploma maakt niet uit. Het is natuurlijk wel handig als je oog voor detail hebt en graag met cijfers werkt. Zit dat wel goed? Scrol dan snel door onze Rabobank vacatures voor CDD analist. Speel met de zoekfilters op deze pagina en ontdek in no time waar jij aan de slag kunt.

Klaar om te solliciteren op een van onze CDD analist Rabobank vacatures? Zorg er dan voor dat je een sterke motivatie op papier zet en je cv netjes in orde maakt. Hulp nodig? We’ve got you. YoungCapital heeft allerlei handige sollicitatietips verzameld. Kom er bijvoorbeeld achter hoe je een perfecte sollicitatiebrief schrijft of bereid je vast voor op je sollicitatiegesprek. Check, dubbelcheck? Tijd om op die sollicitatie de deur uit te doen. Voor je het weet neemt een van onze recruiters al contact met je op. Misschien begin je over een tijdje al aan jouw nieuwe baan als CDD analist bij Rabobank.


Veelgestelde vragen

  • Wat doet een CDD analist bij Rabobank?

    Een CDD analist bij Rabobank spoort verdachte transacties van klanten op en zorgt ervoor dat de wetten en regels niet worden overtreden.

  • Ik heb niet zoveel interesse in CDD. Welke andere vacatures bij Rabobank hebben jullie?

    We bieden veel verschillende vacatures bij Rabobank aan. Bekijk het volledige aanbod eens, er zit vast een functie tussen die je wél aanspreekt.

  • Waar staat ‘CDD analist’ voor?

    CDD staat voor customer due diligence, de Engelse term voor integriteitsonderzoek. Een CDD analist bij Rabobank onderzoekt dus hoe betrouwbaar de klanten van de bank zijn.