Triodos vacatures

Er zijn 1 Triodos vacatures gevonden

Werken bij Triodos betekent:

 • Een eerlijk loon met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • leren van interessante gastsprekers tijdens de lunch;
 • individuele, gespecialiseerde, of groepscursussen volgen;
 • flexibele werktijden en reiskostenvergoeding;
 • werken aan een groene toekomst bij een van de duurzaamste banken van Nederland.

Werken bij Triodos

Heb je interesse in financiën en vind je het milieu belangrijk? Kijk dan zeker eens tussen de Triodos vacatures. Werken bij een van de duurzaamste banken van Nederland brengt namelijk veel voordeel met zich mee. Zo krijg je een goed salaris dat wordt aangevuld met leuke extra’s. Zo krijg je een health budget waar je allerlei dingen voor je gezondheid van kunt kopen. Ook heb je de mogelijkheid om een collectieve verzekering af te sluiten. En wat dacht je van een goede pensioenregeling voor je oude dag? Daarnaast heb je flexibele werktijden en de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken bij Triodos bank. Klinkt niet verkeerd, toch? Snel naar die Triodos vacatures dan!

Solliciteren op de leukste Triodos vacatures

Heb je de Triodos vacatures al bekeken? Er zijn verschillende functies waaruit je kunt kiezen, je hoeft alleen de baan te vinden die het beste bij je past. Easy-peasy, toch? Ga bij jezelf na wat je leuk vindt. Houd je van programmeren? Dan kun je bij Triodos bank werken op de IT-afdeling, bijvoorbeeld als developer of software tester. Spoor je graag verdachte transacties op als een echte Sherlock Holmes? Ga dan voor de CDD analist vacatures bij Triodos. Maak je graag contact met klanten en ben je behulpzaam? Dan past een baan als klantenservice medewerker misschien bij jou. Kortom, er zijn genoeg Triodos vacatures en functies om uit te kiezen. Check ze snel.

Heb je tussen de Triodos bank vacatures een leuke uitdaging gevonden? Lekker bezig! Geef je cv een opfrisbeurt en ga eens even goed zitten voor een opvallende sollicitatiebrief. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? We schieten je te hulp met onze sollicitatietips. Zo ga jij compleet voorbereid het sollicitatieproces in. Heb je nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dat kan gebeuren. Gelukkig hebben we nog een heleboel andere leuke vacatures voor je klaar staan. Kijk ook eens bij de vacatures voor CDD analist. Wil je toch heel graag werken bij Triodos bank? Houd deze pagina dan goed in de gaten of schrijf je in voor de e-mailalert, want we verversen regelmatig het aanbod.


Veelgestelde vragen

 • Ik wil werken bij Triodos, welke functies zijn er?

  Er staan verschillende soorten banen tussen de Triodos vacatures. Denk aan CDD analist, klantenservice medewerker of developer. Staat er niks voor je tussen? Kijk dan ook eens bij de vacatures per functie. Bijvoorbeeld CDD analist.

 • Heb ik een opleiding nodig om te kunnen werken bij Triodos?

  Voor sommige Triodos vacatures heb je een opleiding nodig. Heb je die niet? Dan is een traineeship vacature bij Triodos misschien wat voor jou. Kijk ook eens tussen onze andere financiële traineeship vacatures en ontdek de mogelijkheden.

 • Waarom zou ik willen werken bij Triodos bank?

  Triodos is een van de duurzaamste banken van Nederland. Daarnaast ontvang je leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Ontdek in de Triodos vacatures welke dit zijn.