UPS koerier vacatures

Er zijn 1 vacatures voor koerier bij UPS gevonden

Ga werken als koerier bij UPS

Op zoek naar een toffe UPS koerier vacature? Dan zit je goed bij YoungCapital. Op deze pagina vind je namelijk al onze UPS vacatures voor koerier. Wil jij fulltime aan de slag als pakketbezorger? Of wil je liever jouw bezorgjob combineren met andere verantwoordelijkheden, zoals een studie of eigen bedrijfje? Het kan allemaal als koerier bij UPS. Het belangrijkste wat je nodig hebt, is een rijbewijs B. De andere functie-eisen verschillen per baan, dus lees goed de UPS koerier vacatures door. Dan weet je precies wat er van jou verwacht wordt. Ook benieuwd naar andere opties bij UPS? Check dan ons volledige overzicht met vacatures bij UPS.

Solliciteren als UPS koerier

Lekker zelfstandig rijd je rond met een lading pakketjes in de bus. Op de achtergrond staat een muziekje, óf het is helemaal stil, net wat jij het fijnste vindt. Je maakt klanten blij met hun pakketje en maakt af en toe gezellig een praatje. En dan vertrek je naar het volgende adres, totdat de bus helemaal leeg is. Klinkt dit als de ideale baan? Dan is solliciteren als UPS koerier een goed idee. De balans tussen vlot werken en vriendelijk klantcontact, dát is het belangrijkste voor een koerier bij UPS. Meer weten over de missie en visie van UPS? Lees het op onze infopagina over UPS. Wil jij al achter het stuur springen in die bekende bruine bus? Onze UPS koerier vacatures staan hier voor je klaar.

Het kan natuurlijk dat je niet meteen vindt wat je zoekt tussen onze UPS vacatures voor koerier. Maar geen zorgen, want YoungCapital biedt allerlei opties. Wat dacht je van een andere baan bij UPS, bijvoorbeeld als orderpicker of shiftleader? Of misschien heb je ook wel interesse in onze andere vacatures voor koerier. Wacht je liever totdat er een toffe UPS koerier vacature vrijkomt? Daar hebben we ook iets voor: onze poolvacature. Meld je aan voor de kandidatenpool, dan nemen wij contact met je op als we een leuke uitdaging voor jou in de aanbieding hebben.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil solliciteren als UPS koerier. Hoe bereid ik me voor?

    Lees onze pagina over UPS eens door. Daar vind je allerlei info die handig is voor tijdens je sollicitatie.

  • Hebben jullie ook andere UPS vacatures dan voor koerier?

    Dat hebben we. Kijk eens tussen ons volledige aanbod met UPS vacatures. Wie weet staat daar wel een leuke uitdaging voor je tussen.

  • Kun je bij UPS ook als zzp koerier werken?

    Bij YoungCapital is het niet mogelijk om als zelfstandig koerier voor UPS te werken. Ga je via ons aan de slag? Dan werk je als uitzendkracht.