Webhelp vacatures

Er zijn 5 vacatures bij Webhelp gevonden

Werken bij Webhelp

Gedreven, erkenning, integriteit, verbinding en WoW!: deze vijf values staan centraal bij Webhelp. Verwacht bij deze werkgever een baan met flexibele werktijden, leuke collega’s en mooie doorgroeimogelijkheden. Interessant? Ontdek meer over deze werkgever en de jobs in de Webhelp vacatures.

Is een baan bij Webhelp iets voor jou?

Als je gaat werken bij Webhelp kom je terecht bij een topspeler in de contactcenterbranche. Deze organisatie biedt verschillende diensten aan bedrijven, zoals klantenservice, technische ondersteuning en verkoopondersteuning. Zo gaan ze voor de beste interactie tussen bedrijven en klanten. Wist je dat Webhelp actief is in allerlei sectoren, zoals telecom, financiën, de gezondheidszorg en detailhandel? In hun klantenbestand vind je diverse grote namen, zoals KPN en Ziggo. Bij dat soort mooie bedrijven kun je dus aan de slag als je op een van de Webhelp vacatures solliciteert.

Solliciteren op vacatures bij Webhelp

Webhelp levert verschillende diensten, dus het verbaast je vast niet dat je in diverse soorten functies aan de slag kunt bij dit bedrijf. Bij YoungCapital vind je vooral veel Webhelp vacatures voor klantenservice medewerker en klantadviseur. Het is dus wel belangrijk dat je van klantcontact houdt. In beide functies zit je klaar om klanten telefonisch te woord te staan. Als klantenservice medewerker beantwoord je vooral vragen en los je problemen op. Een baan als klantadviseur lijkt hier erg op, maar je hebt dan een meer adviserende rol. De precieze werkzaamheden verschillen, dus lees de vacatures van Webhelp goed door om de baan te vinden die bij je past.

Leuke Webhelp vacature op het oog? Dan is het tijd voor de volgende stap: solliciteren. Werk waar nodig je cv bij, schrijf een enthousiaste motivatiebrief en verstuur je sollicitatie met je YoungCapital-account. Kind kan de was doen. En wat als je nog geen passende job hebt gespot? Misschien hebben we wél een toffe job voor je bij een ander bedrijf. Check bijvoorbeeld alle callcenter vacatures, daar vind je sowieso banen met veel klantcontact. Of stel een e-mailalert in en ontvang de nieuwste vacatures van Webhelp voortaan in je mailbox. Slim, want je kunt dan als een van de eersten solliciteren.


Veelgestelde vragen

  • Wat voor banen staan er tussen de Webhelp vacatures?

  • Je kunt in verschillende functies aan de slag bij dit bedrijf. Op YoungCapital vind je voornamelijk Webhelp vacatures voor klantenservice medewerker en klantadviseur.

  • Heb ik een diploma nodig om te werken bij Webhelp?

  • Vaak niet. Mbo-werk- en -denkniveau is voor veel functies bij Webhelp voldoende. Veel functies starten met een trainingsprogramma zodat je goed voorbereid aan de job begint.

  • Hoe solliciteer ik op een Webhelp vacature?

  • Dat doe je gewoon via YoungCapital. Werk je cv bij, schrijf een korte motivatie en versturen maar. Heb je nog geen account? Maak er een aan, zo sla je meteen je cv en gegevens op voor eventuele volgende sollicitaties.