Univé vacatures

Er zijn 5 vacatures bij Univé gevonden

Werken bij Univé

Aan de slag bij een van de bekendste verzekeraars van Nederland? Dat betekent werken bij Univé. Dit bedrijf is meer dan een toffe werkgever op je cv. Je profiteert van allerlei voordelen, zoals een ontwikkelbudget, loopbaanscan, een werk-privébalans die bij je past en de mogelijkheid om gratis te sporten. En eh, wat dacht je van gezonde snacks op kantoor en korting op je eigen verzekering bij Univé? Loop je kans dus niet mis en solliciteer snel op een van onze vacatures.

Een baan bij Univé

Tussen onze Univé vacatures vind je verschillende uitdagingen, van bijbanen voor studenten en starterfuncties tot fulltime uitdagingen voor young professionals. Univé werd opgericht in 1794 en heeft inmiddels zo’n 1,7 miljoen klanten. Logisch dus dat jouw hulp meer dan welkom is. En andersom heeft Univé jou ook heel wat te bieden. Ze hebben namelijk het officiële label ‘Great Place to Work’. Dat betekent onder andere een prettige werksfeer en veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Wie wil dat nou niet? Check onze Univé vacatures om te zien wat er mogelijk is voor jou.

Solliciteren bij Univé

Maar welke opties heb je dan allemaal als je wilt werken bij Univé? Ons aanbod wisselt steeds. Vaak hebben we vacatures bij Univé voor financieel adviseur of klantadviseur. Maar het kan ook dat we andere uitdagingen voor je hebben, bijvoorbeeld marketeer of administratief medewerker. Houd deze pagina goed in de gaten of stel een e-mailalert in om de nieuwste Univé vacatures automatisch in je mailbox te ontvangen. Geen zin om te wachten? Snappen we. Gelukkig hebben we genoeg vergelijkbare banen bij andere organisaties. Check bijvoorbeeld ook eens onze OHRA vacatures of het banenaanbod bij Klaverblad.

Heb je een leuke Univé vacature op het oog? Tijd om die baan binnen te harken. Log in op je YoungCapital-account of maak er een aan en klik op de solliciteerknop. Pak je cv en sollicitatiebrief erbij en upload ze gelijk. Eh, kun je nog wat hulp gebruiken met de inhoud van je documenten? No problemo, WORK-GPT, onze AI-carrièrehulp, kijkt er graag naar. Zo kun je er wel vanuit gaan dat jouw sollicitatiebrief indruk maakt bij de werkgever. Klaar om te gaan? Upload je documenten en klaar is Kees, je sollicitatie is binnen. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op over je sollicitatie op een Univé vacature.


Veelgestelde vragen

  • Welke vacatures bij Univé bieden jullie aan?

  • Dat verschilt, zo hebben we regelmatig vacatures voor financieel adviseur open staan en op andere momenten voor de klantenservice. Houd deze pagina goed in de gaten voor het nieuwste aanbod.

  • Wat als er geen relevante Univé vacatures open staan?

  • Geen zorgen, we updaten ons aanbod regelmatig. Stel een e-mailalert in op deze pagina, dan brengen wij je op de hoogte van de nieuwste Univé vacatures.

  • Heb je een diploma nodig om te solliciteren op vacatures bij Univé?

  • Voor de meeste functies heb je minimaal een mbo-4-diploma nodig, maar dit kan verschillen per baan. Lees daarom de vacatures altijd goed door.