Univé vacatures

Er zijn 0 Univé vacatures gevonden

Werken bij Univé betekent:

 • Bouwen aan je loopbaan met een ontwikkelbudget, loopbaanscan en meer;
 • zelf je ideale balans tussen thuis en op kantoor werken bepalen;
 • gratis sporten en gezonde snacks op kantoor;
 • een werkplek met het label ‘Great Place to Work’;
 • korting op je eigen verzekeringen bij Univé.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Univé

Aan de slag bij een bekende verzekeraar? Tussen onze Univé vacatures vind je verschillende uitdagingen, van bijbanen voor studenten en starterfuncties tot fulltime uitdagingen voor young professionals. Univé is al opgericht in 1794 en heeft inmiddels zo’n 1,6 miljoen klanten. Logisch dus dat jouw hulp meer dan welkom is. En andersom heeft Univé jou ook heel wat te bieden. Ze hebben namelijk het officiële label ‘Great Place to Work’. Dat betekent onder andere een prettige werksfeer en veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Wie wilt dat nou niet? Check onze Univé vacatures om te zien wat er mogelijk is voor jou.

Solliciteren op vacatures bij Univé

Maar welke opties heb je dan allemaal als je wilt werken bij Univé? Ons aanbod wisselt steeds. Vaak hebben we vacatures bij Univé voor financieel adviseur of klantadviseur. Maar het kan ook dat we andere uitdagingen voor je hebben, bijvoorbeeld marketeer of administratief medewerker. Houd deze pagina goed in de gaten of stel een e-mailalert in om de nieuwste Univé vacatures automatisch in je mailbox te ontvangen. Geen zin om te wachten? Snappen we. Gelukkig hebben we genoeg vergelijkbare banen bij andere organisaties. Check bijvoorbeeld ook eens onze OHRA vacatures of het banenaanbod bij Klaverblad.

Heb je een leuke Univé vacature op het oog? Lees dan goed de functieomschrijving door, zodat je weet wat de werkgever van je verwacht én wat de baan je oplevert. En dan is het tijd om op de solliciteerknop te klikken. Het enige wat je nodig hebt, is een up-to-date cv en een korte motivatie. Voeg alle bestanden toe, check je gegevens en verzenden maar. Kijk niet gek op als je binnen 10 minuten al een appje van Scotty krijgt. Onze robot-recruiter helpt je vast door het eerste deel van het sollicitatieproces heen en koppelt je daarna aan een echte recruiter. Zijn jij en Univé een match? Dan begin je voor je het weet begin je al met werken bij Univé.


Veelgestelde vragen

 • Welke vacatures bij Univé bieden jullie aan?

  Dat verschilt, zo hebben we regelmatig vacatures voor financieel adviseur open staan en op andere momenten voor de klantenservice. Houd deze pagina goed in de gaten voor het nieuwste aanbod.

 • Wat nou als er geen relevante Univé vacatures open staan?

  Dat kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig hebben we genoeg functies bij soortgelijke organisaties. Bekijk bijvoorbeeld onze vacatures bij a.s.r. en vacatures bij VGZ. Of stel een e-mailalert in op deze pagina als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste Univé vacatures.

 • Heb je een diploma nodig om te solliciteren op vacatures bij Univé?

  Voor de meeste functies heb je minimaal een mbo-4-diploma nodig, maar dit kan verschillen per baan. Lees daarom de vacatures altijd goed door.