Werken op festivals

Werken op festivals

Er zijn 1 festival vacatures gevonden

Of het zonnetje nou schijnt of de regen met bakken naar beneden plenst, het festivalseizoen staat voor de deur. En dat betekent hoog tijd voor de tofste festival vacatures. Want er is niets leuker dan genieten van goeie muziek terwijl je lekker bijverdient. En dat kan gewoon via YoungCapital. Blijf dus even hangen, want dit is jouw kans om te gaan werken op een festival in 2024. Check snel wat wij te bieden hebben en solliciteer vandaag nog op een vacature bij je favoriete festival. Dus wat wordt het, werken bij de Zwarte Cross of toch solliciteren op die leuke vacature bij Lowlands?

Solliciteren op festival vacatures

Geniet jij het liefst van een tof indie bandje (denk: werken op Best Kept Secret) of mag het van jou wel een tandje harder (yes please, werken op Mysterland)? Wat je muzieksmaak ook is, via YoungCapital kan je werken bij allerlei festivals in 2024. Je kiest dus zelf of je gaat werken bij Lowlands, of dat werken op Pinkpop je stiekem leuker lijkt. Allebei kan natuurlijk ook, want je kunt prima op meerdere festival vacatures solliciteren. Doe lekker de hele zomer door festivalwerk, of ga tussendoor een weekendje op een festival werken om die goede line-up mee te pakken zonder dat je voor je kaartje hoeft te betalen.

Festivalwerk in alle soorten en maten

Tickets scannen bij de ingang, biertjes tappen achter de bar, broodjes bouwen bij een foodtruck of meehelpen met het festival opbouwen: vacatures genoeg als je bij een festival wilt werken. Werken op festivals achter de bar is populair, want vaak sta je lekker dicht bij een podium en kun je meegenieten van toffe DJs of misschien zelfs je favo artiest. Maar je vindt hier ook weleens andere jobs, bijvoorbeeld een festival EHBO vacature. Alle handen zijn van harte welkom om een mooi festival neer te zetten. Wil jij ook meehelpen? Solliciteer vandaag nog op een festival vacature en wie weet ga je binnenkort wel werken op Defqon, de Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole of Paaspop.

Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet je zijn om te mogen werken op een festival?

  • Meestal kan werken op festivals vanaf 16 jaar of 17 jaar. Je mag vanaf die leeftijd namelijk alcohol schenken en werken achter een kassa. Check voor de zekerheid nog wel even jouw favoriete festival vacature voor de minimumleeftijd.

  • Ik zoek een festival bijbaan. Waar kan ik solliciteren?

  • Je zit op de goede plek, want YoungCapital biedt verschillende festival vacatures aan. Ga bijvoorbeeld werken bij Pinkpop, Concert at Sea of Defqon. Daarnaast bieden we ook vacatures bij andere evenementen aan.

  • Wat voor festivalwerk bieden jullie aan?

  • Er valt van alles te doen op een festival. Je kunt bijvoorbeeld achter de bar werken op festivals, in een van de foodtrucks staan of helpen met het op- en afbouwen van het festival.