Bij ons krijg je altijd de juiste kandidaat op het juiste moment

Jij vertelt ons wat je zoekt en wij gaan aan het werk. En snel ook. Of het nou gaat om een student, een afgestudeerde of een young professional.
Tijdelijk of vast. Parttime of fulltime.

Bijenkorf

We bieden flexibele contractvormen

De arbeidsmarkt is volop in beweging en de contractvormen bewegen mee. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van de wetgeving rond arbeid en contracten. We bieden alle voorkomende contracten en zijn ook goed in maatwerk. Of het nou gaat om uitzenden, detachering, detavast, een startersbeurs, payrolling of een combinatie. Meer weten? Vraag nu naar de mogelijkheden.

Mediamarkt

We zenden uit

Uitzenden via ons betekent dat jij toptalent meteen kunt inzetten als je het nodig hebt. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. Jij vertelt ons wat je zoekt en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat. Parttime of fulltime, studerend of afgestudeerd, starter of young professional. Zo ben je precies zo flexibel als je wilt zijn.

ING

We doen werving en selectie

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heb je wel een vacature, maar geen tijd? Laat ons het doen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden. We screenen op onmiddellijke beschikbaarheid, we voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan je voor. Is er een match? Dan kun je de kandidaat meteen in dienst nemen.

Noxa

We doen detachering

Ben je op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Onze young professionals gaan via detachering bij jou aan het werk. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo heb je een talent dat meteen inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. En als het klikt, is overname zo geregeld.