TRAININGEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Groei als professional en als mens

Ons onderwijs draait om het bijbrengen van kennis en analytisch vermogen, maar daarmee kom je slechts tot de helft. De rest van het succes op de werkvloer hangt af van de mindset en people skills van medewerkers. Wij zien dat starters en young professionals op dat gebied nog veel te leren hebben. Gelukkig is alles te leren. Daarom bieden wij trainingen aan waarin persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Zie hieronder ons trainingsaanbod.

Werkgevers training

Take Charge

Pak de leiding over je leven (terug) met Take Charge. Leer jezelf door en door kennen, overwin onzekerheden en ruim obstakels uit de weg. Je zelfvertrouwen groeit, stress vermindert en je effectiviteit gaat met sprongen vooruit.

Meer info
Werkgevers training

Learn to Lead

Ontdek wat voor leider jij wilt zijn en hoe je daar komt. Leer hoe jouw gedrag dat van je team beïnvloedt, oefen met coaching, effectief communiceren en respectvol confronteren. Breng met nieuwe rust en zelfvertrouwen jouw team naar een hoger niveau.

Meer info
Werkgevers training

Onze Trainers

Wat onze trainers onderscheidt van de rest? Hun YoungCapital DNA, hun growth mindset. Vanuit de overtuiging dat je alles kunt leren en fouten maken daarbij hoort, creëren onze trainers een veilige omgeving die young professionals aanspreekt. Wil je ons leren kennen? Bel 023 - 752 45 69 of neem online contact op.

Contact

werkgevers training

Voor jouw team op de werkvloer of individueel

Je kunt je individueel inschrijven voor de trainingen, maar we komen ook met liefde langs om hem bij jou in het bedrijf te geven. Scheelt je medewerkers reistijd en wij rekenen een fixed price per groep (max. 12 personen). Heb je interesse? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op!

Ik heb interesse

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij persoonlijk contact op om een vrijblijvende offerte op te stellen.