TRAININGEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Groei als professional en als mens

Ons onderwijs draait om het bijbrengen van kennis en analytisch vermogen, maar daarmee kom je slechts tot de helft. De rest van het succes op de werkvloer hangt af van iemands mindset en people skills. Wij zien dat starters en young professionals op dat gebied nog veel te leren hebben. Gelukkig valt alles te leren. Daarom bieden wij trainingen aan waarin persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Zie hieronder ons trainingsaanbod.

Werkgevers training

Take Charge

Wie zich bewust is van zijn invloed op zichzelf en anderen, kan meer bereiken met minder moeite. Take Charge zorgt voor dat zelfbewustzijn. Het is een waardevolle training voor wie minder aan zichzelf wil twijfelen en niet langer tegen dezelfde problemen wil aanlopen. Zelfvertrouwen groeit, stress vermindert en de effectiviteit gaat met sprongen vooruit.

Meer info
Werkgevers training

Learn to Lead

Leidinggevenden hebben enorme invloed op elke organisatie. Daarom is het van belang om hen de handvatten te bieden die ze nodig hebben. Hoe eerder, hoe beter. Daarom ontwikkelden wij Learn to Lead, een training waarin jonge leiders leren hoe hun gedrag dat van hun team beïnvloedt. Met nieuwe rust en zelfvertrouwen brengen zij hun team naar een hoger niveau.

Meer info
Werkgevers training

Onze Trainers

Wat onze trainers onderscheidt van de rest? Hun YoungCapital-DNA: hun growth mindset. Vanuit de overtuiging dat je alles kunt leren en fouten maken daarbij hoort, creëren onze trainers een veilige omgeving die young professionals aanspreekt.
Wil je ons leren kennen? Bel 023 - 752 45 69 of neem online contact op.

Contact

werkgevers training

Voor jouw team op de werkvloer of individueel

Je kunt je medewerker individueel inschrijven voor de trainingen, maar we komen ook met liefde langs om hem bij jou in het bedrijf te geven. Scheelt je medewerkers reistijd en wij rekenen een fixed price per groep (max. 12 personen). Heb je interesse? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op!

Ik heb interesse

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij persoonlijk contact met je op voor een vrijblijvende offerte op maat.