YC TRAININGEN

Skillboosters voor jouw medewerkers

YC Trainingen biedt trainingstrajecten aan waarmee young professionals de beste versie van zichzelf worden. Ontwikkeld en gegeven door jongerenspecialist YoungCapital. De trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. Om met onze 20 jaar aan ervaring young professionals te helpen in charge te zijn over hun eigen groei, met onmisbare vaardigheden. Voor nu en in de toekomst.

Daarom YC Trainingen

  • Ervaren, young-minded trainers vol energie
  • Growth mindset-focus
  • Incompany op maat of individueel
  • Zowel online als fysiek

ONS TRAININGSAANBOD

Irene staat voor je klaar

Wil je meer informatie over onze trainingen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat je gegevens achter, dan neemt Irene binnen 2 werkdagen contact met je op.

Onze trainers

Onze trainers

Wat onze trainers onderscheidt van de rest? Het YoungCapital-DNA, oftewel hun growth mindset. Vanuit de overtuiging dat je alles kunt leren en fouten mag maken, creëren onze trainers een veilige omgeving voor young professionals.

Incompany of individueel

Incompany of individueel

Wij bieden onze trainingen incompany op maat aan. Het trainingstraject sluit aan op de gewenste behoefte, zodat de doelstellingen van de organisatie behaald kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om medewerkers individueel in te schrijven voor een training.

werkgevers training

Neem contact op

Wil je meer weten over onze trainingen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel 020 - 653 15 44 of vul hieronder je gegevens in. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.