Horeca personeel gezocht? Wij helpen graag

Harde werkers die bijspringen op de drukste dagen. Voor jouw restaurant of (catering)bar. Horeca personeel inhuren via YoungCapital is zo gebeurd. Wij nemen het hele werving- en selectieproces uit handen. En vinden razendsnel iemand die past bij jouw wensen en behoeften. Vandaag nog, als het moet. Zodat jij je kunt focussen op de gasten en het bedrijf.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig in de horeca of catering? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Horeca personeel via YoungCapital betekent:

  • Gemotiveerde, ervaren en hardwerkende flexkrachten.
  • Groot aantal, geen probleem.
  • Flexibiliteit. Wij vinden de extra handjes wanneer jij ze nodig hebt.
  • Gespecialiseerde recruiters, die perfect inspelen op jouw wensen en behoeften.
  • Een vast contactpersoon die elke werkdag voor je klaarstaat.
Directeur MKB

Hi, ik ben Willem Hop

Mkb-bedrijven helpen groeien en verjongen, door werkgevers en jong talent te matchen. Met ruim tien jaar ervaring op zak help ik je graag. Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bel me voor een afspraak, dan zien we elkaar snel!

Willem Hop, directeur MKB
w.hop@youngcapital.nl
06 - 14 88 72 27

Catering personeel gezocht? Wij hebben duizenden kandidaten

Catering personeel gezocht? Wij hebben duizenden kandidaten

Enthousiaste krachten die het liefst vandaag nog beginnen. Hoe kan het ook anders, met een database van 7,5 miljoen kandidaten. Ruim 350.000 van hen ziet een baan in de horeca of catering wel zitten. Fulltime, parttime of voor een paar uurtjes in de vakantie. Wil jij nieuw catering personeel inhuren? Wij vinden wat je nodig hebt, door het hele land. Flexibel inzetbaar horeca-talent dat deze week nog kan beginnen.

Van horeca personeel gezocht naar gevonden

Van horeca personeel gezocht naar gevonden

Onze recruiters zijn expert in het werven van horecamedewerkers. Een barman met een vlotte babbel, een ster in de keuken of een afwasser die werkt tot in de late uurtjes. Wie je ook zoekt, YoungCapital vindt het. En de administratieve rompslomp eromheen? Ook dat pakken wij op. Alles om horeca personeel inhuren makkelijk te maken. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is: het op en top servicen van de gasten. Met het nieuwste horeca-talent aan jouw zijde.

Eén aanspreekpunt, wel zo makkelijk

Eén aanspreekpunt, wel zo makkelijk

Bij ons kun je horeca personeel inhuren door het hele land. Eén centraal team houdt ondertussen het overzicht, signaleert waar extra hulp nodig is en checkt wie ze daarvoor kunnen inzetten. Ook makkelijk voor jou, want jij hebt een vast aanspreekpunt. Een contactpersoon die alles weet over je bedrijf, wensen en behoeften. En hier slim op weet in te spelen. Nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd worden, maar een ervaren collega die elke werkdag voor je klaarstaat.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *