Logistiek medewerker gezocht? Wij helpen graag

Goede, flexibele logistiek medewerkers, die vol energie aan de slag gaan op het moment dat jij ze nodig hebt. YoungCapital heeft ze in huis. Voor als je flink moet opschalen of plotseling een gat hebt in je planning. Gemotiveerde logistiek medewerkers kunnen we al binnen een paar uur leveren. Koeriers, (heftruck)chauffeurs en magazijnmedewerkers die zo ingewerkt zijn. Zodat jij optimaal ontzorgd wordt.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig binnen de logistiek? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Logistiek personeel via YoungCapital betekent:

  • Hardwerkende logistiek medewerkers die jou razendsnel uit de brand helpen.
  • Grote flexibiliteit, waardoor je snel kunt op- en afschalen. Denk aan 2.000 flexkrachten in 4 weken.
  • Altijd een vast contactpersoon die bereikbaar is voor vragen of (extra) wensen.
  • Personeel dat snel is ingewerkt en direct het werk oppakt.
Chava Limburg, Branche director Retail, E-commerce & Logistics

Hi, ik ben Chava Limburg

Hoe bedrijven hun flexibele schil kunnen inrichten? Daar denk ik graag over mee. Ik werk al 23 jaar in de uitzendbranche, altijd in Food en Logistiek. De laatste 10 jaar adviseer ik voornamelijk op het gebied van de inzet van jongeren in deze sectoren. Vraag jij je af wat jongeren voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ik kom graag bij je langs voor een gesprek, dus neem vooral contact met me op.

Chava Limburg, Branche director Retail, E-commerce & Logistics
c.limburg@youngcapital.nl
06 - 14 88 72 15

Logistiek personeel gezocht? We hebben ze, aan de lopende band

Logistiek personeel gezocht? We hebben ze, aan de lopende band

YoungCapital beschikt over een enorme database met ruim 7,5 miljoen kandidaten. Zeker 350.000 van hen staan te springen om een baan in de logistieke sector. Fulltime, parttime of voor een paar uurtjes in de week. Perfect voor die gaten in de planning die je nooit opgevuld krijgt. Wie je ook zoekt, wij hebben het in huis. Een koerier, magazijnmedewerker of chauffeur inhuren is zo gedaan. Voor even of langere tijd. Wie weet groeit de nieuwste kracht wel door tot één van je beste managers. Met de mindset van onze flexkrachten sluiten we dat zeker niet uit.

Bezorger gezocht

Bezorger gezocht

Wij leveren vliegensvlug de flexkrachten die jij zoekt. Energieke koeriers die ook in de drukste tijden alles netjes bezorgen. Harde werkers die snel dingen oppikken en nog flexibeler zijn dan je gewend bent. Met een enthousiasme dat zo aanstekelijk is dat klanten er niet omheen kunnen. Van koerier gezocht naar koerier inhuren. Binnen een dag, als het moet. Wij regelen het.

Magazijnmedewerker gezocht

Magazijnmedewerker gezocht

Topdruk in jouw distributiecentrum? Tijd om een magazijnmedewerker in te huren via YoungCapital. Onze flexkrachten zijn bereid om de handen uit de mouwen te steken. En jouw proces (weer) op rolletjes te laten draaien. Heftruckchauffeur of ander personeel gezocht? Of liever productiemedewerkers? Wie je ook zoekt, wij hebben het in huis.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *