Winkelpersoneel gevraagd? Wij helpen graag

Van verkopers en vakkenvullers tot krachtpatsers voor de opbouw van het winkelinterieur of magazijn. YoungCapital heeft het winkelpersoneel dat jij zoekt. Klantvriendelijk, communicatief sterk en enthousiast. Precies de mensen die jij in je winkel wilt hebben. Voor even of langere tijd. Wanneer jij ze het hardst nodig hebt.

Dus, heb jij snel extra winkelpersoneel nodig? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Winkelpersoneel via YoungCapital betekent:

  • Een database met ruim 7,5 miljoen kandidaten, door heel Nederland.
  • Tijdelijke of vaste krachten wanneer jij ze nodig hebt.
  • Flexkrachten die passen bij jouw merk, geselecteerd op basis van jouw behoeften.
  • Eén vast contactpersoon voor al je vragen en (extra) wensen.
Chava Limburg, Branche director Retail, E-commerce & Logistics

Hi, ik ben Chava Limburg

Hoe bedrijven hun flexibele schil kunnen inrichten? Daar denk ik graag over mee. Ik werk al 23 jaar in de uitzendbranche, altijd in Food en Logistiek. De laatste 10 jaar adviseer ik voornamelijk op het gebied van de inzet van jongeren in deze sectoren. Vraag jij je af wat jongeren voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ik kom graag bij je langs voor een gesprek, dus neem vooral contact met me op.

Chava Limburg, Branche director Retail, E-commerce & Logistics
c.limburg@youngcapital.nl
06 - 14 88 72 15

Wij maken de match met jouw merk

Wij maken de match met jouw merk

Winkelpersoneel gevraagd? Laat YoungCapital het werk uit handen nemen. Wij selecteren alleen de beste flexkrachten, die passen bij jouw merk. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua mindset. Met een database van ruim 7,5 miljoen kandidaten is de keuze reuze. Een aanpak die wordt gewaardeerd door onze retailklanten. Stuk voor stuk kozen ze allemaal voor een verlenging van de samenwerking.

Supersnel een tandje bij of een stapje terug

Supersnel een tandje bij of een stapje terug

Jij bepaalt zelf wanneer je op- of afschaalt. Extra winkelpersoneel inhuren tijdens de feestdagen of juist een kleinere flexpool in de vakanties? Wij regelen het. En snel ook. Van extra vakkenvullers in het weekend tot tijdelijke krachten die projectmatig de winkel opbouwen. Fulltime verkoopmedewerkers gezocht? Ook die hebben we. Op dit moment zijn ruim een half miljoen kandidaten op zoek naar een baan in de retail. Koppel dat aan onze retailrecruitment-experts, en zowel die lege schappen of rekken als vacatures worden razendsnel gevuld.

Maak gebruik van onze expertise

Maak gebruik van onze expertise

Zowel op het gebied van recruitment als jongeren. Wij snappen hoe we de nieuwste generatie aanspreken. Met een gemiddelde leeftijd van 28 zitten we zelf nog midden in de doelgroep. Hulp nodig met jouw campagnes? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Zo werven we talloze kandidaten via verschillende socialmediakanalen, en strekt ons bereik door het hele land. Terwijl jij altijd één vast contactpersoon hebt, met wie je al je vragen en wensen kunt bespreken.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *