Zomerrooster? Wij regelen supersnel uw vakantiekrachten!

Lastige vakantieplanning? We weten er alles van. Om te zorgen dat de vakantie stressvrij is en blijft, koppelen we uw bedrijf graag aan het beste jonge talent dat er is. Onze studenten zijn perfect in te zetten als vakantiekracht. Gemotiveerd, flexibel én heel snel ingewerkt. Vaak kunnen ze dezelfde dag nog aan de slag.

Bespaar tot 20% kosten tijdens de zomermaanden
Vakantiekrachten zijn gemiddeld 20% goedkoper dan reguliere uitzendkrachten. Van 1 juni tot 1 september vallen de reserveringen, zoals vakantiedagen, namelijk lager uit dan in andere periodes. Kortom: het beste jonge talent gaat bij u aan de slag voor een superscherp tarief!

Binnen een dag aan de slag
Waar wij die talenten vinden? In ons eigen netwerk. Want wij hebben de grootste jongerendatabase van Nederland, met maar liefst 4,7 miljoen talenten. We weten precies wat ze kunnen. En dankzij onze YoungCapital App zien we realtime wie er nú beschikbaar is. Zo vinden we altijd de perfecte kandidaat voor u. Ook als er haast achter zit. Fulltime of parttime inzetbaar, en het liefst vandaag nog. Dus heeft u een spoedklus of zo snel mogelijk een invalkracht nodig? Neem contact met ons op, wij zorgen voor razendsnelle invulling van uw vacature.

An offerte you can’t refuse
Benieuwd hoe voordelig onze vakantiekrachten zijn? Vul het formulier hiernaast in en we sturen u vrijblijvend een offerte. Heeft u haast? Stuur ons dan direct uw vacature, wij zorgen voor de rest.

Wij vinden al 17 jaar de beste vakantiekrachten voor onze klanten!

KPN
Rabobank
ANWB
PostNL
T-Mobile
ING
NS

Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte

Uw gegevens


Jongeren zijn online

En daar spelen we op in; met ons uitgebreide netwerk van vacaturesites en jobboards staan wij bij elke zoekopdracht bovenaan.

Of het nu gaat om een bijbaan, vakantiewerk, een startersfunctie of een traineeship. Zo groeit onze database elke week met ruim 10.000 slimme studenten, afgestudeerden en young professionals.

Wij brengen veelbelovende talenten en bedrijven bij elkaar.

Heeft u vakantiekrachten nodig? Waar wacht u nog op!