Stress om het zomerrooster is vanaf nu verleden tijd. Want wij helpen je aan de beste parttime en fulltime vakantiekrachten. Zij zijn jong, flexibel en gemotiveerd en kunnen vaak dezelfde dag nog bij je aan het werk. Dus laat die zon maar komen!

20% zomervoordeel
Het beste jonge talent gaat bij jou aan de slag voor een scherp zomertarief. Dat tarief is gemiddeld 20% lager dan in andere periodes, omdat de reserveringen tussen 1 juni en 1 september lager zijn dan in de rest van het jaar.

Aan de slag binnen een dag
Met onze YoungCapital-app kunnen we realtime zien wie van onze kandidaten nú beschikbaar is. Dus ook als je haast hebt, regelen we snel de beste vakantiekrachten. Met maar liefst 5,1 miljoen talenten in onze database vinden we altijd de perfecte kandidaat. En ze zijn snel ingewerkt. Zelfs vandaag nog.

An offerte you can’t refuse
Vraag hiernaast een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe voordelig onze vakantiekrachten écht zijn. Heb je haast? Stuur dan je vacature naar ons op. Wij regelen de rest. Dan kun jij jezelf lekker in het zonnetje zetten. Fijne zomer!

Wij vinden al 17 jaar de beste vakantiekrachten voor onze klanten!

KPN
Rabobank
ANWB
PostNL
T-Mobile
ING
NS

Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoek je?

Jouw gegevens


Jongeren zijn online

En daar spelen we op in; met ons uitgebreide netwerk van vacaturesites en jobboards staan wij bij elke zoekopdracht bovenaan.

Of het nu gaat om een bijbaan, vakantiewerk, een startersfunctie of een traineeship. Zo groeit onze database elke week met ruim 10.000 slimme studenten, afgestudeerden en young professionals.

Wij brengen veelbelovende talenten en bedrijven bij elkaar.

Heb je vakantiekrachten nodig? Waar wacht je nog op!

Neem nu contact met ons op