Plaatsen

Vacatures salarisadministrateur

Er zijn 3 vacatures voor salarisadministrateur gevonden.

Werk jij altijd supergeorganiseerd en zie je geen detail over het hoofd? Ben je sterk met cijfers en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is een baan als salarisadministrateur jou op het lijf geschreven. Jij bent degene die ervoor zorgt dat je collega’s elke maand hun salaris op tijd krijgen. Als salarisadministrateur is het belangrijk dat je foutloos kunt werken.. Je werkt met vertrouwelijke en privégegevens, dus nauwkeurigheid is heel belangrijk! Is dit de uitdaging waar je naar zoekt? Check onze vacatures voor salarisadministrateur en solliciteer vandaag nog. Wie weet ga je binnenkort al aan de slag!

Wat doet een salarisadministrateur?

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van de uitbetaling van de salarissen van het personeel. Je beheert alle gegevens die daarvoor nodig zijn, wijzigt informatie als dat nodig is in de daarvoor bestemde systemen en zorgt ervoor dat iedereen op tijd en op de correcte wijze zijn/haar salaris ontvangt.

Welke opleiding heb je nodig als salarisadministrateur?

De specifieke opleiding voor salarisadministrateur is de mbo niveau 4 opleiding 'Salarisadministrateur'.

Wat is het salaris van een salarisadministrateur?

Een salarisadministrateur verdient rond de € 1.500,- per maand. Naarmate de werkervaring toeneemt, zal het salaris ook hoger worden.

Waar ga je werken als salarisadministrateur?

Vacatures voor salarisadministrateur staan bij allerlei soorten bedrijven open, omdat elk bedrijf met personeel salarisadministrateurs in dienst heeft.