Vacatures HR-manager

Er zijn 5 vacatures voor HR-manager gevonden.

Heb jij een HRM-studie afgerond, al een aantal jaar ervaring opgedaan en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan is een functie als HR-manager zeker iets voor jou. Human resources is een breed vakgebied en je krijgt een veelzijdige functie als HR-manager! Je bent voor al je collega’s het aanspreekpunt binnen het bedrijf. Je stelt een human resource-strategie op en implementeert deze. Je draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, begeleid medewerkers wanneer ze een probleem hebben en verwelkomt nieuwe collega’s. Het is een uitdagende en afwisselende functie. Zie jij jezelf wel als HR-manager? Kijk tussen onze HR-manager vacatures en solliciteer vandaag nog! Naast onze HR-manager vacatures hebben we ook HR-medewerker vacatures.

Wat doet een HR-manager?

Als HR-manager ben jij het hoofd van de human resource afdeling. Jij bent dan ook de link tussen het personeel van een bedrijf en diens bestuur. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het personeel, het aannemen van nieuwe werknemers en het inzetten van het bestuursbeleid in de praktijk.

Welke opleiding heb je nodig als HR-manager?

Om als HR-manager aan de slag te gaan is het handig om een HR-gerelateerde opleiding gevolgd te hebben, zoals Personeel & Arbeid. Ook is het mogelijk je in de human resources omhoog te werken naar een functie als HR-manager.

Wat verdient een HR-manager?

Het salaris van een HR-manager kan enorm verschillen, afhankelijk van factoren zoals je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Gemiddeld verdient een HR-manager tussen de € 2.400,- tot € 3.600,- per maand.

Waar ga je werken als HR-manager?

Als HR-manager kun je bij talloze bedrijven aan het werk. Vrijwel iedere (middel)grote organisatie heeft een HR-afdeling waar jij als HR-manager aan het werk kunt.