Management vacatures

Er zijn 167 management vacatures gevonden.

Jij bent iemand die het team aanspoort en ervoor zorgt dat resultaten geboekt worden: een leider in plaats van een volger. Klopt dat? Dan ben je geschikt voor onze management vacatures! Als manager ben je het hoofd van een afdeling of een bedrijf. Het is jouw taak om anderen aan te sturen en ervoor te zorgen dat alles geregeld is. Denk jij deze verantwoordelijkheid aan te kunnen? Solliciteer dan op onze management vacatures!

Word accountmanager

Een accountmanager is de tussenpersoon tussen bedrijf en klant. Jij onderhoudt de relatie en zorgt ervoor dat beide partijen krijgen wat ze willen. Kortom: een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden! Zie jij jezelf wel werken als accountmanager? Solliciteer dan direct!

Beheer de zaak als bedrijfsleider

Altijd al eigen baas willen zijn? Dat kan als bedrijfsleider! Je kunt bedrijfsleider zijn van een winkel, een webshop of van een horecaonderneming. Je zorgt ervoor dat de zaak groeit, winst maakt en alles goed geregeld is. Bekijk snel onze bedrijfsleider vacatures!

Ga aan de slag als HR-manager

Heb je al een beetje ervaring met HR? Zie jij jezelf het liefst HR-manager worden? Dat kan! Als HR-manager houd je je bezig met personeelszaken. Moet er een contract opgesteld worden? Een nieuwe training ingevoerd worden? Dan moeten we bij jou zijn! Kortom: een functie met veel contact en verschillende taken!

Regel het bedrijf als vestigingsmanager

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een geboren leider? Dan ben jij perfect voor de functie als vestigingsmanager! Als vestigingsmanager is het aan jou om het bedrijf zo goed mogelijk te runnen. Je stuurt de juiste mensen aan en zorgt ervoor dat het bedrijf kan groeien.

Verkoop het product als salesmanager

Als salesmanager stel je het verkoopplan van een organisatie op. Je bouwt relaties uit, controleert of de doelstellingen behaald zijn en je analyseert de markt. Zo zorg je ervoor dat het bedrijf winst kan maken. Als je resultaatgericht bent en commercieel inzicht hebt, kom je een heel eind!

Ben jij een echte teamleider?

Een teamleider staat onder de managers. Een teamleider is meestal verantwoordelijk voor een afdeling of een klein team en rapporteert aan de manager. Hiervoor moet je goed mensen kunnen aansturen en echte leiderschapskwaliteiten hebben. Later kun je doorstromen naar een hogere functie. Herken jij jezelf hierin? Kijk dan bij onze teamleider vacatures!

Reageer op onze supervisor vacatures

Een supervisor heeft een meer begeleidende functie dan een manager of een leidinggevende. Je leidt jonge werknemers op en zorgt ervoor dat ze hun werk goed doen. Jij bent de coach van de afdeling: je begeleidt de mensen en zorgt ervoor dat ze hun werk perfect uitvoeren. Een leuke baan waarin je veel kunt leren!

Ga werken als operationeel manager

Ben jij organisatorisch ingesteld? Ben jij verantwoordelijk, accuraat en communicatief sterk? Dan is een baan als operationeel manager perfect voor jou! Hier ben je verantwoordelijk voor de bedrijfseconomie van een organisatie. Je kijkt naar de kosten, winsten, omzetten, investeringen en nog veel meer. Heb jij hier verstand van? Solliciteer dan op onze vacatures!

Meer informatie

Welke banen zijn er in de management sector?

Wanneer je gaat werken in de management sector zijn er allerlei verschillende mogelijkheden. Zo zijn er vacatures voor logistiek, financieel en IT-manager, maar zijn er ook management banen in de retail en zorg. Vacatures voor facilitair manager, interim manager of sales manager zijn overigens ook beschikbaar. Zoek de specifieke functiebeschrijvingen op en ontdek welke management banen er voor jou interessant zijn.

Waar kun je werken in de management sector?

Vrijwel iedere (grote) organisatie heeft één of meerdere managers in dienst om het team aan te sturen. Dat geldt zowel voor de profit als non-profit sector en voor organisaties in uiteenlopende sectoren. Wil je werken in de management sector? Of je nou naar culturele organisaties, ministeries of internationale bedrijven zoekt, de kans is groot dat daar vacatures voor management banen openstaan.

In welk dienstverband kun je werken in de management sector?

Of je nou fulltime met management aan de slag wilt of op parttime basis, management vacatures vind je in diverse dienstverbanden. Zo kun je ook voor een management bijbaan kiezen, bijvoorbeeld bij de supermarkt of bij jouw favoriete sportwinkel.

Waarom zou je werken in de management sector?

Management banen verdienen over het algemeen goed. Wil je doorgroeien binnen een organisatie? Ook dan is het slim om als (assistent) manager aan de slag te gaan. Zo leer je veel mensen kennen, doe je ervaring op en bovendien een hoop zelfkennis. Management vacatures vind je in uiteenlopende sectoren, waardoor de kans groot is dat je kunt werken in de sector van jouw interesse.

Word nu fulltime frontoffice manager in Beverwijk!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Callcentermanager bij de leukste organisatie in Leusden

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime projectleider in Anna Paulowna

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime retail manager bij Xenos in Purmerend

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime retail manager bij Xenos in Beverwijk

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime retail manager bij Xenos in Noordwijk

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime retail manager bij Xenos in Lisse

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime retail manager bij Xenos in Amsterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start als accountmanager bij een opleidingsbureau in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime retail manager bij Xenos in Tiel

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime vestigingsmanager in Alkmaar

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word fulltime teamleider bij trampolinepark in Overveen

Fulltime Manager klantenservice in Nijkerk!

Management assistent bij ministerie van Defensie in Utrecht

Word teamleider bij Sligro in Veghel

Fulltime filiaalmanager bij Xenos in Amersfoort

Fulltime projectleider in Amsterdam

Start als tankstation manager voor regio Alkmaar

Start als tankstation manager voor regio Haarlem

Start als fulltime assistent manager in Roosendaal

Fulltime projectmanager in Amsterdam

Parttime beveiligingsmanager bij ministerie van Defensie in Den Helder

Fulltime coördinator vastgoedbeheer in Leiderdorp

Fulltime retail manager bij Xenos in Houten

Start als fulltime winkelmanager bij Xenos in Tiel!

Fulltime retail manager bij Xenos in Zeist

Fulltime logistiek teamleider in Oirschot

Word fulltime winkelmanager bij Xenos Amsterdam Bos & Lommer

Word senior verzekeringsadviseur bij een start-up in Amsterdam

Start als fulltime winkelmanager bij Xenos in Purmerend!