Vacatures salesmanager

Er zijn 10 vacatures voor salesmanager gevonden.

Weet jij door jouw enthousiasme iedereen te overtuigen? Heb jij de juiste skills om leiding te geven, én ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in de markt? Als je klaar bent voor een volgende stap in je carrière, dan is een functie als salesmanager iets voor jou. Je geeft leiding aan een team van verkopers en je bent verantwoordelijk voor het succes van je team. Je stelt doelstellingen op en zorgt ervoor dat deze behaald worden. Jij zorgt dat alles op de verkoopafdeling op rolletjes loopt! Het is een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Is dit waar je van droomt? Kijk bij de vacatures die YoungCapital heeft openstaan en reageer vandaag nog!

Wat doet een salesmanager?

Als sales manager sta jij aan het hoofd van het salesteam van een bedrijf. Je bent het aanspreekpunt voor alle verkopers, maar houdt je zelf ook bezig met de verkoop. Je hebt diverse taken, zoals het opstellen van een verkoopplan en het coördineren van marktonderzoeken.

Welke opleiding heb je nodig als salesmanager?

De meeste vacatures voor salesmanager vragen om minstens een hbo werk- en denkniveau. In welke exacte richting je een opleiding afgerond dient te hebben, verschilt per vacature. Het is ook mogelijk om bij een bedijf te beginnen als verkoper en jezelf omhoog te werken tot salesmanager.

Wat verdient een salesmanager?

Het exacte salaris van een salesmanager hangt af van een aantal sectoren, zoals je leeftijd, ervaring en het bedrijf waarvoor je werkt. Gemiddeld verdien je in deze functie tussen de € 2.500,- en € 6.500,- per maand.

Waar ga je werken als salesmanager?

Als salesmanager kun je bij allerlei verschillende bedrijven aan het werk. Vrijwel ieder bedrijf dat een product of dienst verkoopt of verleent, heeft een salesafdeling waarbij je aan de slag kunt.

Word Junior Accountmanager binnendienst bij BMN in Rotterdam

Startersfunctie als E-commerce Succes Manager in Waalwijk

Fulltime sales representative voor een modeproduct in Haarlem

Fulltime sales consultant bij een creatief bedrijf in Haarlem

E-commerce Succes Manager in Waalwijk

Fulltime Accountmanager voor een toffe scale-up in Amsterdam

Word fulltime Manager Customer Service in Cuijk

Per direct fulltime Account manager bij scale up in Rijswijk

Fulltime teamleider bij jou in de buurt

Word nu team leider bij een wervingsbureau in Rotterdam