Vacatures communicatiemedewerker

Er zijn 9 vacatures voor communicatiemedewerker gevonden.

Als communicatiemedewerker weet jij de boodschap van het bedrijf perfect uit te dragen naar de buitenwereld. Jij zorgt ervoor dat de klant weet wat het bedrijf doet en waar het voor staat. Dit betekent dat je nieuws- en persberichten schrijft, met de media praat en het bedrijf een goed imago geeft. Kortom: een verantwoordelijke baan met veel leuke werkzaamheden! Voor deze functie is het handig als je al communicatie gestudeerd hebt, maar je kunt ook veel werkervaring opdoen en doorgroeien tot communicatiemedewerker. Denk jij deze uitdagende baan aan te kunnen? Solliciteer dan op onze communicatiemedewerker vacatures!

Wat doet een communicatiemedewerker?

Als communicatiemedewerker lever jij je bijdrage aan de communicatie van een bedrijf. Denk hierbij onder andere aan het beheren van websites, het opstellen van brochures, presentaties en persberichten en het rapporteren over de prestaties van verschillende communicatiekanalen.

Welke opleiding heb je nodig als communicatiemedewerker?

In de meeste vacatures voor communicatiemedewerker wordt gevraagd om een hbo-opleiding communicatie of een universitaire opleiding communicatiewetenschappen. Met hieraan verwante opleidingen is het ook eventueel mogelijk aangenomen te worden.

Wat is het salaris van een communicatiemedewerker?

Als startende communicatiemedewerker verdien je rond de € 2.000,- per maand. Heb je inmiddels veel ervaring opgedaan? Dan kun je wel tot ongeveer € 3.500,- per maand verdienen.

Waar ga je werken als communicatiemedewerker?

Als communicatiemedewerker kun je bij veel verschillende soorten bedrijven aan de slag. Aangezien veel bedrijven een communicatieafdeling hebben zijn er genoeg mogelijkheden voor jou.

Per direct parttime helpdesk medewerker bij Connexxion in Utrecht

Per direct fulltime communicatiemedewerker in Leiden

Thuiswerken als klantenservice medewerker voor een scale-up in Amsterdam

Customer service medewerker in Amersfoort

Start per direct als fulltime marketing medewerker in Heerhugowaard

Fulltime Quality Officer €31,42 - 47,12 bruto per uur in Den Bosch

Fulltime klantadviseur bij een promotiebedrijf in Zwolle

Vrijwilligerswerk: marketing of communicatiemedewerker voor een goed doel

Stage bij MTV of 3FM