Vacatures webredacteur

Er zijn 5 vacatures voor webredacteur gevonden.

Ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke baan als webredacteur? Maar heb je tot nu toe nog geen goede webredacteur vacatures gevonden? Dan kan vandaag je geluk niet op, want wij hebben veel leuke webredacteur vacatures voor jou in de aanbieding. Als webredacteur werk je vaak op een energieke afdeling. Je zult dagelijks bezig zijn met het bedenken en schrijven van leuke teksten voor het bedrijf waarvoor je werkt. Dus, heb jij journalistiek talent? Ben je creatief en heb je een vlotte pen? En ben je daarnaast een creatief meesterbrein? Dan is dit de ideale baan voor jou! Bekijk snel onze webredacteur vacatures.

Wat doet een webredacteur?

Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor het redactiewerk met betrekking tot een website. Denk hierbij aan het schrijven, redigeren en publiceren van teksten, het beheren van de verdere inhoud van de website in een CMS en het bijhouden van de sociale media.

Welke opleiding heb je nodig als webredacteur?

Er is geen specifieke opleiding tot webredacteur, maar opleidingen die in lijn liggen van deze functie zijn onder andere: Communicatie, Journalistiek en Online Marketing.

Wat is het salaris van een webredacteur?

Het salaris van een startende webredacteur ligt tussen de € 2.000,- en € 2.500,- per maand en kan naarmate meer ervaring wordt opgedaan oplopen tot zo'n € 4.000,- per maand.

Waar ga je werken als webredacteur?

Vacatures voor webredacteur staan open bij verschillende bedrijven, omdat de meeste bedrijven sites in beheer hebben waarvoor een redactie nodig is. Verder is er specifiek bij mediabureaus en internetbedrijven vraag naar goede webredacteurs.