Newsroom

In de media

YoungCapital gaat uitzenden met ERP-software van AFAS

18-10-2018

Hoofddorp/Leusden, 18 oktober 2018 – Recruitmentspecialist YoungCapital gaat uitzenden met de software van AFAS. Het techbedrijf heeft hiervoor haar standaard ERP-oplossing verrijkt, speciaal voor de uitzendbranche. YoungCapital kan zich met de nieuwe software nog beter richten op de toekomst. De recruitmentspecialist is met haar branchekennis nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de ERP-software die ze begin 2019 in gebruik nemen. Beide bedrijven zetten in op een langdurige samenwerking.


Zowel de interne medewerkers als kandidaten van YoungCapital gaan gebruik maken van de software, voor onder andere de facturering en verloning. Bram Bosveld, oprichter en eigenaar van YoungCapital: “Als innovatieve organisatie willen wij steeds slimmer en sneller werken. Dat betekent dat we geen handwerk willen waar dat niet hoeft. Met het automatiseren van onze processen creëren we een platform waarop we de enorme groei die we momenteel doormaken voort kunnen zetten.”

Geïntegreerde oplossing voor de gehele uitzendmarkt


AFAS levert straks een volledig geïntegreerde oplossing voor een sterk groeiende uitzendbranche. Samen met de reeds bestaande payrolling- en detacheringsoplossing zal dit een unieke totaalpropositie worden voor de flexmarkt. Het bedrijf merkt een grote behoefte aan één complete oplossing in de flexmarkt omdat er nu met veel verschillende softwarepakketten wordt gewerkt. Bas van der Veldt, CEO van AFAS: “YoungCapital en AFAS geloven beiden sterk in de kracht van jonge mensen. Daarom is het heel logisch dat juist dé marktleider in recruitment van jong talent als eerste organisatie in de uitzendbranche gebruik gaat maken van onze software. We zijn trots dat YoungCapital het vertrouwen in AFAS heeft."

Over AFAS Software


AFAS Software inspireert beter ondernemen. Het Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt al ruim 20 jaar innovatieve softwareproducten en neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de flexibiliteit van de software, die volledig af te stemmen is op branchespecifieke situaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties in alle branches. Hiermee krijgen klanten een compleet inzicht in alle bedrijfsprocessen en hebben zij het vermogen om mee te bewegen met de markt.

YoungCapital

Share me!