Newsroom

Persbericht

Elbrich Batstra directeur Human Resources bij StudentenWerk

31-10-2013

Elbrich Batstra is per 1 november aangesteld als directeur Human Resources bij StudentenWerk. Batstra zal zich richten op het ontwikkelen van een HR-strategie die past bij de huidige groei en ambitie van het bedrijf. StudentenWerk is met 250 medewerkers en 25 vestigingen Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. 

Elbrich Batstra heeft sterke affiniteit met de online- en recruitmentwereld. Zo werkte zij sinds 2004 bij Monster World Wide, waar zij de laatste zes jaar de positie van HR Director Benelux bekleedde. Batstra’s hart ligt bij het persoonlijk begeleiden van werknemers in hun loopbaan; in hun huidige arbeidssituatie of naar de volgende stap in hun carrière. Ineke Kooistra, algemeen directeur StudentenWerk: “We zijn blij dat Elbrich met haar brede kennis en ervaring ons kernteam komt versterken.” 

“Een warm kloppend hart”
Voor Elbrich is de match met StudentenWerk duidelijk: “StudentenWerk is voortdurend in beweging; er is altijd genoeg te doen. Daarbij is StudentenWerk een innoverende challenger in de uitzendbranche met een steengoed verhaal. De kansen en mogelijkheden zijn eindeloos, die gaan we vanuit HR verder ondersteunen en begeleiden. Samenwerking en communicatie zijn hierin sleutelwoorden. StudentenWerk is een warm kloppend hart en dé place to be om te werken, dat moet iedereen weten!” 

Over StudentenWerk
StudentenWerk, opgericht in 2000, maakte als een van de eerste uitzendbureaus online solliciteren mogelijk. StudentenWerk zette de ‘e’ in e-recruitment met haar geavanceerde online recruitmentsysteem, dat supersnelle werving en selectie mogelijk maakt. Inmiddels is StudentenWerk met 25 vestigingen en een database van ruim 1,1 miljoen jongeren Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ook in het buitenland is StudentenWerk actief, onder de naam StudentJob. StudentenWerk won in 2013 de titels Flexspecialist van het Jaar, Best Managed Company en Leading Online Entrepreneur of the Year (LOEY).

Share me!