Newsroom

Persbericht

Inno Huizing CFO bij YoungCapital

28-08-2014


Hoofddorp - Inno Huizing start per 1 september als Chief Financial Officer bij YoungCapital. YoungCapital, bekend van haar label StudentenWerk, is met 250 medewerkers en 25 vestigingen de Nederlandse marktleider in HR-oplossingen voor jong talent. 

Inno Huizing CFO bij YoungCapital


Inno Huizing heeft jarenlange ervaring binnen het financiële speelveld van de online- en recruitmentbranche. Zo was hij vanaf 2001 werkzaam bij Monster, waar hij de functie van VP Finance Benelux Central & Eastern Europe bekleedde. Zijn laatste functie vervulde hij als Finance Director bij TMG Online. De ambities van Huizing bij YoungCapital zijn duidelijk: “Ik wil YoungCapital helpen verder te groeien om haar doelen te bereiken. Meedenken en kijken naar de financials, maar ook naar de factoren daarbuiten. Door in te spelen op veranderingen in de markt en continu te blijven innoveren, zullen zich nieuwe kansen voordoen. De mogelijkheden voor YoungCapital om te groeien zijn legio! Aan mij en mijn team de taak om die op tijd te herkennen en zo goed mogelijk te benutten.” 

Innovatie als groeistrategie 
Huizing is groot liefhebber van de online business en beschouwt digital media, productdevelopment, entrepreneurship, leadership, strategic planning en cashflow als belangrijke thema's voor een goede financiële strategie. Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital: “Inno is onder meer vanwege zijn online-expertise een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf. We willen onze innovatieve kracht ook in onze financiële strategie vertalen, zodat wij de volgende stap met YoungCapital kunnen maken.” 

Over YoungCapital
YoungCapital
 verbindt hoogopgeleid jong talent aan bijzondere bedrijven. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. Door de drive van haar mensen, innovatieve HR-software en slimme businessoplossingen staat YoungCapital garant voor snelheid én kwaliteit. StudentenWerk, het eerste en grootste label van YoungCapital, richt zich op jong talent tijdens de studie. YoungCapital Professionals staat voor gediplomeerd talent in IT, Finance en Engineering. Internationaal is YoungCapital actief onder het label StudentJob International. Met een database van 3 miljoen kandidaten beschikt YoungCapital over het grootste talentennetwerk van Europa. YoungCapital is in 2014 voor de derde maal op rij bekroond tot ‘Flexspecialist van het Jaar’.  

Share me!