Newsroom

Persbericht

LSG verkoopt BijBanen.nl aan YoungCapital

29-01-2015

’s-Hertogenbosch - LSG verkoopt haar label BijBanen.nl aan YoungCapital, holding van uitzendorganisatie StudentenWerk. Het jobboard BijBanen.nl zal in haar huidige vorm blijven bestaan, de achterliggende technologie zal vernieuwd worden. 

Met de verkoop geeft LSG verder gestalte aan de transformatie van arbeidsbemiddelaar naar talentmanagementorganisatie. LSG richt zich voornamelijk op het detacheren, opleiden, trainen en coachen van jonge hoogopgeleiden. Door deze veranderende focus past het exploiteren van een vacaturebank niet langer binnen de kernactiviteiten van de groep. 


YoungCapital, marktleider in HR-oplossingen voor de nieuwe generatie, vergroot met de acquisitie van het jobboard het bereik onder haar doelgroep. YoungCapital beschikt over een groot online netwerk van meer dan 20 websites en jobboards voor o.a. studentenbanen, stages, parttime vacatures en traineeships. Met BijBanen.nl heeft het bedrijf weer een belangrijke jobboard voor bijbanen in handen. BijBanen.nl heeft een database van meer dan 130.000 kandidaten en is driemaal tot Website van het Jaar uitgeroepen. 


Over LSG

Talentmanagementorganisatie LSG treedt sinds 1998 op als zaakwaarnemer van jong talent. Door de focus te leggen op ontwikkeling, opleiding en coaching verzorgen zij succesvolle carrières voor jonge hoger opgeleiden. Door een studiegerelateerde bijbaan, stage, startersfunctie of traineeship kan jong talent op die manier meer rendement opleveren voor organisaties. 


Over YoungCapital

YoungCapital linkt hoogopgeleid jong talent aan bedrijven en is met bijna 300 medewerkers en 25 vestigingen de Nederlandse marktleider in HR-oplossingen voor de nieuwe generatie. YoungCapital is actief onder de labels StudentenWerk, YoungCapital Professionals en StudentJob International. Met een database van 3 miljoen kandidaten beschikt YoungCapital over het grootste talentennetwerk van Europa. 


Share me!