Newsroom

Persbericht

StudentenWerk opnieuw uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar

14-06-2013

Voor het tweede jaar op rij sleept StudentenWerk de titel Flexspecialist van het Jaar in de wacht. De prijs werd gisteren uitgereikt in Maarssen, door Q&A Research & Consultancy, organisator van de Uitzendbureau van het Jaar 2013-verkiezing. StudentenWerk, Nederlands grootste uitzendorganisatie voor studenten, starters en young professionals, liet met een beoordeling van 8,37 haar concurrentie ver achter zich; de gemiddelde score in de categorie Flexspecialisten was 7,53.De prijs werd in ontvangst genomen door een uitzinnige afvaardiging van StudentenWerkers. Ineke Kooistra, algemeen directeur van StudentenWerk, straalde van trots. “Het is prachtig om zo’n sterke, dynamische club aan te sturen. De energie straalt af van alles wat wij doen, en dat merken onze klanten ook. Dat wij deze mooie prijs voor de tweede maal mogen ontvangen, is erkenning van onze innovatieve kracht.” StudentenWerk werd in mei ook bekroond met de titel Best Managed Company 2013. Kooistra: “De prijzenregen houdt maar niet op!” Deze titel behaalde StudentenWerk zelfs voor de derde maal op rij. 


Digitale slagkracht

Dat StudentenWerk graag de beste leerling van de klas is, blijkt uit het ‘rapportcijfer’. StudentenWerk verbeterde haar score namelijk van een 8,19 in 2012 naar een 8,37 in 2013. “Eigenlijk gingen we voor een 9, maar met dit resultaat zijn we ook erg blij”, lacht Lori Amama, die als Procesmanager bij StudentenWerk haar 250 collega’s activeerde om zich als één man achter haar doel te scharen: Flexspecialist van het Jaar 2013 worden. “We hebben alle kanalen ingezet om zo veel mogelijk online beoordelingen en stemmen te winnen. Dan helpt het wel dat wij online een flinke voorsprong hebben. Dat geeft ons een enorme digitale slagkracht.” 


Over Flexspecialist van het Jaar 2013

De titel Flexspecialist van het Jaar 2013 is een onderdeel van de jaarlijkse verkiezing Uitzendbureau van het Jaar en wordt uitgereikt aan de beste uitzender met een specialistische doelgroep. Er werden tien uitzendbureaus genomineerd in deze categorie. De deelnemers zijn door klanten en kandidaten beoordeeld op onder meer snelheid van plaatsing en levering, deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers en stiptheid van betaling. 


Over StudentenWerk

StudentenWerk, opgericht in 2000, maakte als een van de eerste uitzendbureaus online solliciteren mogelijk. StudentenWerk zette de ‘e’ in e-recruitment met haar geavanceerde online recruitmentsysteem, dat supersnelle werving en selectie mogelijk maakt. Inmiddels is StudentenWerk met 25 vestigingen en een database van ruim 1,1 miljoen jongeren Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ook in het buitenland is StudentenWerk actief, onder de naam StudentJob. StudentenWerk werd in 2013 uitgeroepen tot Best Managed Company en Flexspecialist van het Jaar.


Share me!