Newsroom

Persbericht

Vacature: YoungCapital zoekt Pokémontrainers

14-07-2016

Hoofddorp, 14 juli 2016 – YoungCapital, marktleider in recruitment van jong talent, presenteert de leukste vakantiebaan van deze zomer: Pokémontrainer. De uitzender zoekt per direct flexibelinzetbare trainers die de Pokéstops in de studentensteden van Nederland in kaart kunnen brengen, in het spel Pokémon Go. De Pokémontrainer wordt uitbetaald in Pokécoins.

Met de start van de zomervakantie zijn Nederlandse jongeren massaal op zoek naar een leuke vakantiebaan. En naar Pokémon, want de hype is enorm. In Nederland is de game inmiddels meer dan 200.000 keer gedownload. Voor de fervente spelers zijn de Pokéstops in hun eigen omgeving allang oud nieuws. Daarom zet YoungCapital Pokémontrainers in om de Pokémon-lokpunten voor iedereen in kaart te brengen, in alle steden waar zij een vestiging heeft. Met deze informatie kunnen kandidaten die op gesprek komen op een vestiging, van tevoren de route met de meeste Pokéstops uitstippelen. Catch ‘em all!

Marktconforme vergoeding in Pokécoins
Als Pokémontrainer ga je rond de vestigingen van YoungCapital op zoek naar Pokéstops. Deze geef je door aan YoungCapital, die ze vervolgens in kaart brengt voor haar doelgroep. Hier staat uiteraard een marktconforme vergoeding tegenover. Per Pokéstop krijgt de trainer een leuk bedrag aan Pokécoins. De ideale Pokémontrainer is flexibel, sportief en heeft diepgaande kennis van Pokémon Go. Solliciteren kan via de vacature op de website. Met een videomotivatie kan de kandidaat zijn of haar sollicitatie extra kracht bijzetten.

Over YoungCapital
YoungCapital brengt bedrijven in contact met het beste jonge talent. En snel ook. Jong talent is het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Die vernieuwing is keihard nodig, want alleen zo kunnen bedrijven bijblijven in de huidige, snel veranderende markt. De kracht van YoungCapital blijkt onder meer uit haar nominatie voor ‘meest innovatieve bedrijf van Nederland’ (Erasmus Innovatie Award) en titels als de Nieuwe Kampioen, Best Managed Company en National Champion van de European Business Awards.

Share me!