Echte ambitie kent geen grenzen

Dus verkent YoungCapital al ruim twee jaar ook de Duitse arbeidsmarkt. Onze jonge talenten jagen er vernieuwing aan in alle bedrijven die je maar kunt bedenken, met de veelzijdigheid die je van ons kent: functies in retail, administratie, klantenservice, finance & insurance en als koerier. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze uitzendkrachten zijn jong en flexibel, Het perfecte antwoord op een gat in de markt.

De start-up-mentaliteit van YoungCapital

In 2016 openden onze vestigingen in Keulen en Berlijn hun deuren. De kleine, razendsnel groeiende teams werken elke dag keihard om de Duitse markt te veroveren. De start-up-mentaliteit van YoungCapital heerst in Duitsland nog sterker dan in Nederland. Eindeloze mogelijkheden, pijlsnelle ontwikkelingen en superhechte teams. YoungCapital is in Nederland al een gigant. Geef ons een paar jaar en we zijn het ook in Duitsland!

Het team

We achieve and build successes together. Dat is het motto van het energieke, ambitieuze Duitse team. Om succesvol te zijn, brengt team Duitsland het beste uit twee landen samen: de oer-Nederlandse innovatiekracht en ondernemerschap, en de krachtige Duitse professionaliteit en loyaliteit.

Een nieuwe markt vol mogelijkheden

Alles begint met een nieuwe klant op zoek naar jong talent. De salesmanagers gaan langs en komen meteen met een perfecte recruitmentoplossing. De vraag is niet óf ze de klant overtuigen. De vraag is of ze hun eigen record weer weten te verbreken. En ja, hoor. Na de snelle toestemming van de klant gaan de recruiters en vestigingsmanagers meteen op zoek naar de juiste kandidaat. Niet door lekker makkelijk een vacature online te zetten, en dan maar achteroverleunen. Nee, ze hunten ook intensief op social media. Nog niet genoeg kandidaten gevonden? Geen probleem. Ze draaien met alle liefde zelf een shift mee.

Alles voor klant, kandidaat en team

Is de kandidaat eenmaal aan het werk? Dan nemen de planners het contact van de recruiters over. Zij stemmen realtime de werkuren van de kandidaten af op de agenda van klanten. YoungCapital is pas tevreden als klant, kandidaat én het volledige team dat zijn. Om hun doelen te behalen, is de planners niks te gek. Ze zetten altijd een paar stappen meer, bijvoorbeeld door een goed gesprek te voeren of extra mankracht te vinden. De teamcaptains staan 24/7 paraat en weten precies wat hun team nodig heeft om te blijven presteren.

Wie zijn jouw collega's?

  • Salesmanagers: werven nieuwe klanten en houden contact met de bestaande klanten.
  • Recruiters: koppelen jong talent aan opdrachtgevers.
  • Teamcaptains: sturen het recruitmentteam aan en zijn verantwoordelijk voor de targets.
  • Vestigingsmanagers: runnen de vestiging en zijn eindverantwoordelijk op HR-gebied.

Meet your colleague