Onze finance vacatures

Fulltime debiteurenbeheerder op het HQ van YoungCapital in Hoofddorp

Fulltime debiteurenbeheerder op het HQ van YoungCapital in Hoofddorp

Vanuit ons HQ in Hoofddorp, zorg jij ervoor voor dat facturen worden betaald én komt erachter indien nodig, wáárom de klant niet betaald.

Lees meer

Pricing Manager bij YoungCapital in Hoofddorp

Pricing Manager bij YoungCapital in Hoofddorp

Adviseren op strategisch pricing management en impact maken op ons bedrijfsresultaat? Dat kan! YoungCapital zoekt Pricing Manager in Hoofddorp!

Lees meer

Business Controller bij YoungCapital in Hoofddorp gezocht.

Business Controller bij YoungCapital in Hoofddorp gezocht.

Als BC op het HQ van YoungCapital in Hoofddorp houd je je bezig met het strategisch plan van de toekomst van de labels van YoungCapital (The Works).

Lees meer

Payroll specialist op het HQ van YoungCapital in Hoofddorp

Payroll specialist op het HQ van YoungCapital in Hoofddorp

Als Payroll Specialist ben je vanuit Hoofddorp verantwoordelijk voor de correcte verwerking en salarisbetaling aan alle Flex- en Next medewerkers.

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Aan het roer van een miljoenenbedrijf

Werk je in Finance & Control? Dan sta je aan het roer van een miljoenenbedrijf. Klinkt dat eng? Dan is YoungCapital misschien niet helemaal jouw plek. Klinkt dat als een geweldige uitdaging? Welkom bij ons team! De Finance-afdeling bij YoungCapital is perfect op elkaar ingespeeld. Dat moet ook wel, met zo’n belangrijke rol in de business. Het team houdt het bedrijf financieel fit en zorgt ervoor dat iedereen zijn salaris op tijd krijgt.

It’s all about the money

Team Business Control heeft een duidelijk doel: geld verdienen. Het team zorgt altijd voor een strakke financiële planning. De rapportages worden gemaakt door Business Intelligence. Zie hun data-analyses als het brein van de business. De basis van alle grote beslissingen. Het Finance-team overziet en beheert een enorme brij aan cijfers, zonder ook maar één moment in de war te raken. De controllers bewaken de orde. Ze houden alles perfect bij in de maand- en jaaradministratie.

Finance staat klaar voor iedere klant

YoungCapital levert al jaren topwerk. Geen wonder dat zoveel opdrachtgevers met ons willen samenwerken. De beste prijs-kwaliteitverhouding voor (nieuwe) klanten? Die wordt bepaald door Team Pricing. Is de samenwerking eenmaal vastgelegd, dan regelt team Crediteuren de facturatie. Vergeet een klant te betalen? Geen probleem – daar hebben we onze debiteurenbeheerders voor. Niks ontgaat hun, en ze herinneren de klant vriendelijk, maar dwingend aan de gemiste betaling.

Geld op je bankrekening

Bij YoungCapital werken honderden eigen medewerkers. Indrukwekkend? Wacht even, we waren nog niet klaar. We hebben ook duizenden uitzendkrachten. Wij zijn er verantwoordelijk voor dat zij op tijd hun huur kunnen betalen. Salarissen één dag te laat uitbetalen kan enorme gevolgen hebben. Een grote verantwoordelijkheid, dus. Maar die kunnen onze Salaris- en Loonadministratie prima aan. Sterker nog: zij maken het leven van een student nét even makkelijker, door wekelijks uit te betalen.

Wie zijn jouw collega's?

  • Business controllers: behalen alle organisatiedoelen op tactisch en strategisch niveau.
  • Team Business Intelligence: zet alle data om in overzichtelijke rapportages.
  • Controllers: houden financiële gegevens perfect bij in de administratie.
  • Team Pricing: adviseert over de tariefstellingen van YoungCapital en al haar labels.
  • Crediteuren: verwerken alle inkomende en uitgaande facturen.
  • Debiteurenbeheerders: zorgen ervoor dat klanten hun facturen op tijd betalen.
  • Team Salarisadministratie: betaalt alle interne medewerkers.
  • Team Loonadministratie: betaalt alle kandidaten die via één van de YoungCapital-labels werken.

Meet your colleague