Onze HR vacatures

Medewerker HR administratie bij YoungCapital in Hoofddorp

Medewerker HR administratie bij YoungCapital in Hoofddorp

Je bent verantwoordelijk voor het correct voeren van de HR-administratie en bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR-vragen.

Lees meer

Word HR coördinator bij YoungCapital in Hoofddorp

Word HR coördinator bij YoungCapital in Hoofddorp

Wil jij jouw HR-kwaliteiten laten zien in een bedrijf dat gelooft in de kracht van jong talent? Word HR coördinator bij YoungCapital in Hoofddorp!

Lees meer

Stage HRM / People Development bij YoungCapital in Hoofddorp

Stage HRM / People Development bij YoungCapital in Hoofddorp

Ben jij nieuwsgierig naar het ontwikkelen van medewerkers? Loop per februari de stage HRM / People Development bij YoungCapital in Hoofddorp!

Lees meer

Stagiair(e) E-learningsprofessional in Hoofddorp

Stagiair(e) E-learningsprofessional in Hoofddorp

Ben jij tech savvy en vind je het leuk om e-learnings te maken? Dan is deze stagiaire vacature van E-learningsprofessional in Hoofddorp iets voor jou!

Lees meer

Digital Learning stage aangeboden in Hoofddorp

Digital Learning stage aangeboden in Hoofddorp

Ben jij tech savvy, geïnteresseerd in digitale leervormen en 't maken van e-learnings? Deze digital learning stage in Hoofddorp is echt iets voor jou!

Lees meer

HR Adviseur gezocht bij YoungCapital in Hoofddorp

HR Adviseur gezocht bij YoungCapital in Hoofddorp

Wil jij actief bijdragen aan een happy, healthy & connected crew? Word HR adviseur bij YoungCapital in Hoofddorp!

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Het YoungCapital-DNA

Wij zijn trots op onze medewerkers. Jonge mensen met drive en lef, vol positieve energie. Niet bang om fouten te maken. Niet tevreden met een ‘wel oké’. Stuk voor stuk hebben ze iets bijzonders. Dat kunnen we hier heel uitgebreid gaan omschrijven, maar het kan ook in een paar woorden: zij hebben het YoungCapital-DNA. Ze werken keihard voor ons, dus werken wij ook keihard voor hen.

De rebel binnen de uitzendbranche

Plezier is niet iets voor in de weekends en vakanties. Bij YoungCapital staat plezier in je werk centraal. Dat begint al bij het maken van de juiste match. Onze collega’s moeten niet alleen goed zijn in hun werk, maar ook bij YoungCapital passen. Daarom zijn onze corporate recruiters altijd op zoek naar mensen met het YoungCapital-DNA: lef, eagerness en ondernemerschap. Juist door onze start-upmentaliteit en groeimindset zijn we zo ongelooflijk hard gegroeid – van 300 naar 600 man in één jaar. Die mentaliteit is één van de redenen achter ons succes. En dat blijft het.

HR-adviseurs bij YoungCapital

De HR-adviseurs bij YoungCapital staan klaar voor elk lid van de YoungCapital-crew. Zij bewaken en versterken onze cultuur. Ons DNA. Ze zijn sparringpartner voor de vestigingsmanagers en de andere leidinggevenden. Ze creëren een fijne werkomgeving, waar iedereen zich thuis voelt. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. En het beste uit zichzelf halen.

Flexkrachten

Zonder onze flexkrachten zijn we nergens! Daarom zijn ze heel belangrijk voor ons. De afdeling HR Flex houdt alle flexkrachten gelukkig, kerngezond en sterk met elkaar verbonden. Of op zijn YoungCapitals: happy, healthy en connected! 

Blijven leren

Jouw ontwikkeling, daar doen we het voor. Alleen door te blijven leren, kunnen onze collega’s en kandidaten de beste versie van zichzelf worden. En de beste resultaten blijven halen. Team Learning & Development verzorgt meer dan alleen vakinhoudelijke trainingen. Met bijvoorbeeld een ijzersterke onboarding en een YoungCapital-DNA-test houdt team Learning & Development onze bedrijfscultuur springlevend.

Wij willen en kunnen alles

YoungCapital is de rebel binnen de uitzendbranche. We willen altijd beter, sneller en slimmer ondernemen. Wij willen en kunnen alles. Ons Legal-team kijkt of het ook mag. Heeft iemand een vette actie verzonnen? Legal zoekt uit of het binnen de wettelijke lijntjes blijft. Het team houdt zich bezig met de cao-wetgeving, maar ook met start-ups begeleiden vanuit het YoungCapital Fund. Echte allrounders dus, met het YoungCapital-DNA in al hun vezels.

Wie zijn jouw collega’s?

  • HR-adviseurs: houden de werkomgeving prettig en uitdagend.
  • Corporate recruiters: vinden onze nieuwe collega’s.
  • Team Learning & Development: verzorgt trainingen en e-learnings.
  • Legal Counsels: beantwoorden alle vragen over wetgeving in de recruitmentbranche.

Meet your colleagues