Onze HR vacatures

HR Executive gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

HR Executive gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

Als HR Executive bij YoungCapital ondersteun jij onze HR Adviseurs binnen het team HR Advies en Coaching. De focus van dit team ligt voornamelijk op het faciliteren en creëren van een fijne omgeving voor onze medewerkers waarin zij gestimuleerd worden de beste versie van zichzelf te worden. En...

Lees meer

Word fulltime administratief medewerker HR bij YoungCapital in Hoofddorp

Word fulltime administratief medewerker HR bij YoungCapital in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij jouw HR-kwaliteiten kunt showen, zowel in het Nederlands als Engels? Bij een groeiend bedrijf, waar jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat? En ben je wel te porren voor leuke teamuitjes, vrijmibo’s en een jaarlijks festival? Dan is dit een...

Lees meer

People Development Executive gezocht bij YoungCapital in Hoofddorp

People Development Executive gezocht bij YoungCapital in Hoofddorp

Ben jij een geboren organisatietalent? Heb jij oog voor detail, ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een functie waarin jij jouw interesse in HR kan combineren met jouw creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de HR-afdeling van YoungCapital in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een...

Lees meer

Corporate Recruiter bij YoungCapital in Hoofddorp

Corporate Recruiter bij YoungCapital in Hoofddorp

Weet jij precies waar het jonge talent van Nederland zich bevindt en hoe je dit talent moet benaderen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag werken bij een van de best bewaarde geheimen van Nederland als het gaat om werkgeverschap? Kom dan werken als Corporate Recruiter bij...

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Het YoungCapital-DNA

Wij zijn trots op onze medewerkers. Jonge mensen met drive en lef, vol positieve energie. Niet bang om fouten te maken. Niet tevreden met een ‘wel oké’. Stuk voor stuk hebben ze iets bijzonders. Dat kunnen we hier heel uitgebreid gaan omschrijven, maar het kan ook in een paar woorden: zij hebben het YoungCapital-DNA. Ze werken keihard voor ons, dus werken wij ook keihard voor hen.

De rebel binnen de uitzendbranche

Plezier is niet iets voor in de weekends en vakanties. Bij YoungCapital staat plezier in je werk centraal. Dat begint al bij het maken van de juiste match. Onze collega’s moeten niet alleen goed zijn in hun werk, maar ook bij YoungCapital passen. Daarom zijn onze corporate recruiters altijd op zoek naar mensen met het YoungCapital-DNA: lef, eagerness en ondernemerschap. Juist door onze start-upmentaliteit en groeimindset zijn we zo ongelooflijk hard gegroeid – van 300 naar 600 man in één jaar. Die mentaliteit is één van de redenen achter ons succes. En dat blijft het.

HR-adviseurs bij YoungCapital

De HR-adviseurs bij YoungCapital staan klaar voor elk lid van de YoungCapital-crew. Zij bewaken en versterken onze cultuur. Ons DNA. Ze zijn sparringpartner voor de vestigingsmanagers en de andere leidinggevenden. Ze creëren een fijne werkomgeving, waar iedereen zich thuis voelt. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. En het beste uit zichzelf halen.

Flexkrachten

Zonder onze flexkrachten zijn we nergens! Daarom zijn ze heel belangrijk voor ons. De afdeling HR Flex houdt alle flexkrachten gelukkig, kerngezond en sterk met elkaar verbonden. Of op zijn YoungCapitals: happy, healthy en connected! 

Blijven leren

Jouw ontwikkeling, daar doen we het voor. Alleen door te blijven leren, kunnen onze collega’s en kandidaten de beste versie van zichzelf worden. En de beste resultaten blijven halen. Team Learning & Development verzorgt meer dan alleen vakinhoudelijke trainingen. Met bijvoorbeeld een ijzersterke onboarding en een YoungCapital-DNA-test houdt team Learning & Development onze bedrijfscultuur springlevend.

Wij willen en kunnen alles

YoungCapital is de rebel binnen de uitzendbranche. We willen altijd beter, sneller en slimmer ondernemen. Wij willen en kunnen alles. Ons Legal-team kijkt of het ook mag. Heeft iemand een vette actie verzonnen? Legal zoekt uit of het binnen de wettelijke lijntjes blijft. Het team houdt zich bezig met de cao-wetgeving, maar ook met start-ups begeleiden vanuit het YoungCapital Fund. Echte allrounders dus, met het YoungCapital-DNA in al hun vezels.

Wie zijn jouw collega’s?

  • HR-adviseurs: houden de werkomgeving prettig en uitdagend.
  • Corporate recruiters: vinden onze nieuwe collega’s.
  • Team Learning & Development: verzorgt trainingen en e-learnings.
  • Legal Counsels: beantwoorden alle vragen over wetgeving in de recruitmentbranche.

Meet your colleagues