Onze HR vacatures

Interim Trainer gezocht voor YoungCapital Hoofddorp

Interim Trainer gezocht voor YoungCapital Hoofddorp

Als fulltime Interim Trainer bij YoungCapital Hoofddorp werk je bij een van de best bewaarde geheimen van Nederland als het gaat om werkgeverschap.

Lees meer

Afstudeerstage met kans op een baan bij YoungCapital!

Afstudeerstage met kans op een baan bij YoungCapital!

Je bent bijna klaar met je studie! Wij helpen je met afronden en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om te blijven werken na je stage.

Lees meer

Kom stage lopen als Recruiter bij YoungCapital!

Kom stage lopen als Recruiter bij YoungCapital!

Jij zoekt een uitdagende stage waar je volwaardig in een bedrijf meedraait, veel kunt leren en veel vrijheid krijgt. Wij zoeken jou!

Lees meer

Uitdagende HR-stage bij YoungCapital in Hoofddorp

Uitdagende HR-stage bij YoungCapital in Hoofddorp

In Hoofddorp zoeken wij een energieke aanpakker voor een stage van 4/5 dagen per week! Sta je klaar om ons vrolijke team te ondersteunen? Lees verder!

Lees meer

Stage lopen als Corporate Recruiter bij YoungCapital in Hoofddorp

Stage lopen als Corporate Recruiter bij YoungCapital in Hoofddorp

Lijkt het jou leuk om talent te ontdekken? Kom stage lopen bij een jong, energiek team als fulltime corporate recruiter bij YoungCapital in Hoofddorp!

Lees meer

Administratieve stage bij YoungCapital in Hoofddorp

Administratieve stage bij YoungCapital in Hoofddorp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s! Ben jij minimaal 3 maanden beschikbaar? Bekijk de stage mogelijkheden bij YoungCapital in Hoofddorp!

Lees meer

Bedrijfsjurist gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

Bedrijfsjurist gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

Ben jij een generalist, die van afwisseling houdt en graag zelfstandig werkt? Zet jij je tanden in elk juridisch vraagstuk dat je tegenkomt? Ben jij creatief in het vinden van oplossingen en beschik jij over een gezonde dosis humor en een echte winnaarsmentaliteit? Is initiatief nemen voor jou...

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Het YoungCapital-DNA

Wij zijn trots op onze medewerkers. Jonge mensen met drive en lef, vol positieve energie. Niet bang om fouten te maken. Niet tevreden met een ‘wel oké’. Stuk voor stuk hebben ze iets bijzonders. Dat kunnen we hier heel uitgebreid gaan omschrijven, maar het kan ook in een paar woorden: zij hebben het YoungCapital-DNA. Ze werken keihard voor ons, dus werken wij ook keihard voor hen.

De rebel binnen de uitzendbranche

Plezier is niet iets voor in de weekends en vakanties. Bij YoungCapital staat plezier in je werk centraal. Dat begint al bij het maken van de juiste match. Onze collega’s moeten niet alleen goed zijn in hun werk, maar ook bij YoungCapital passen. Daarom zijn onze corporate recruiters altijd op zoek naar mensen met het YoungCapital-DNA: lef, eagerness en ondernemerschap. Juist door onze start-upmentaliteit en groeimindset zijn we zo ongelooflijk hard gegroeid – van 300 naar 600 man in één jaar. Die mentaliteit is één van de redenen achter ons succes. En dat blijft het.

HR-adviseurs bij YoungCapital

De HR-adviseurs bij YoungCapital staan klaar voor elk lid van de YoungCapital-crew. Zij bewaken en versterken onze cultuur. Ons DNA. Ze zijn sparringpartner voor de vestigingsmanagers en de andere leidinggevenden. Ze creëren een fijne werkomgeving, waar iedereen zich thuis voelt. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. En het beste uit zichzelf halen.

Flexkrachten

Zonder onze flexkrachten zijn we nergens! Daarom zijn ze heel belangrijk voor ons. De afdeling HR Flex houdt alle flexkrachten gelukkig, kerngezond en sterk met elkaar verbonden. Of op zijn YoungCapitals: happy, healthy en connected! 

Blijven leren

Jouw ontwikkeling, daar doen we het voor. Alleen door te blijven leren, kunnen onze collega’s en kandidaten de beste versie van zichzelf worden. En de beste resultaten blijven halen. Team Learning & Development verzorgt meer dan alleen vakinhoudelijke trainingen. Met bijvoorbeeld een ijzersterke onboarding en een YoungCapital-DNA-test houdt team Learning & Development onze bedrijfscultuur springlevend.

Wij willen en kunnen alles

YoungCapital is de rebel binnen de uitzendbranche. We willen altijd beter, sneller en slimmer ondernemen. Wij willen en kunnen alles. Ons Legal-team kijkt of het ook mag. Heeft iemand een vette actie verzonnen? Legal zoekt uit of het binnen de wettelijke lijntjes blijft. Het team houdt zich bezig met de cao-wetgeving, maar ook met start-ups begeleiden vanuit het YoungCapital Fund. Echte allrounders dus, met het YoungCapital-DNA in al hun vezels.

Wie zijn jouw collega’s?

  • HR-adviseurs: houden de werkomgeving prettig en uitdagend.
  • Corporate recruiters: vinden onze nieuwe collega’s.
  • Team Learning & Development: verzorgt trainingen en e-learnings.
  • Legal Counsels: beantwoorden alle vragen over wetgeving in de recruitmentbranche.

Meet your colleagues