Onze IT vacatures

Engineering Manager at YoungCapital HQ in Hoofddorp

Engineering Manager at YoungCapital HQ in Hoofddorp

To improve the efficiency of our product teams we are currently looking for Engineering Managers for our HQ in Hoofddorp.

Lees meer

Fulltime Online support medewerker op het hoofdkantoor van YoungCapital in Hoofddorp.

Fulltime Online support medewerker op het hoofdkantoor van YoungCapital in Hoofddorp.

Vanuit Hoofddorp lever je support aan onze kandidaten en je collega's. Iedereen die wat wilt weten over onze systemen en sites; jij helpt ze verder!

Lees meer

Engineering Manager Data bij YoungCapital in Hoofddorp

Engineering Manager Data bij YoungCapital in Hoofddorp

We zijn op zoek naar een fulltime Engineering Manager Data in Hoofddorp om ons data team te managen.

Lees meer

RPA developer gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

RPA developer gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

Om ons nog slimmer te maken, onze groei te versnellen en onze klanten nog meer tevreden te maken, zijn we op zoek naar een RPA developer.

Lees meer

Applicatiebeheerder bij YoungCapital op het HQ in Hoofddorp

Applicatiebeheerder bij YoungCapital op het HQ in Hoofddorp

Ben jij geïnteresseerd in de vertaalslag tussen gebruiker en software? Word Applicatiebeheerder bij YoungCapital op het HQ in Hoofddorp!

Lees meer

Senior UX designer in Hoofddorp

Senior UX designer in Hoofddorp

As a UX Designer, you design, build and run experiences that improve business processes and user journeys. Based in Hoofddorp near Amsterdam

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

IJzersterke IT-afdeling

Hetzelfde zijn als de rest? No way, daar doet YoungCapital niet aan. Wij willen de markt altijd nét die ene stap voor zijn. Of doe eigenlijk maar gewoon twee stappen. Daar heb je een ijzersterke IT-afdeling voor nodig. Al onze applicaties en technologieën maken we zelf. Inderdaad: de twintig banenwebsites die onder YoungCapital vallen, onze database, maar ook de YoungCapital App en ons verloningssysteem. Wij doen niet aan outsourcing, en daar zijn we trots op.

Zelfstandige teams

Onze IT-afdeling is de motor achter onze innovatie. De zelfstandige teams worden losjes aangestuurd door product owners. Iedereen blinkt uit in Ruby on Rails, iedereen wil van elkaar blijven leren. De teams barsten uit elkaar van de skills: in een paar maanden bouwen ze ‘even’ een heel nieuw verloningssysteem, en ondertussen schrijven ze algoritmes die direct de juiste sollicitant aan onze recruiters voorstellen.

Het beste voor klant en kandidaat

We werken met een gigantische internationale database. Bijna vijf miljoen kandidaten staan bij YoungCapital ingeschreven, verspreid over twintig banenwebsites met zo’n 550.000 tot 600.000 bezoekers per dag. Dankzij team Recruitment kunnen we onze vacatures perfect aan de kandidatendatabase matchen.

YoungCapital Applicatie

Kernthema's

Planning en verloning zijn kernthema’s voor YoungCapital. Dus zoeken we altijd naar manieren om ze beter, slimmer en sneller aan te pakken. Daar zorgt team Core voor. Zij zijn verantwoordelijk voor alle applicaties waarmee YoungCapital kandidaten aan het werk zet en uitbetaalt, altijd ruim op tijd.

Pixel perfect

En de front-endwerkzaamheden aan de website, mailings en mobiele apps? Mogen we je voorstellen aan team CCX? Aangenaam! Over elke pixel hebben zij nagedacht. Ze draaien hun hand niet om voor een webpagina voor een nieuwe klant, een html-mailing naar 30.000 kandidaten of gewoon even een complete make-over van onze website.

Het nieuwste van het nieuwste

Het beste van het beste en het nieuwste van het nieuwste – met minder nemen wij geen genoegen. Ons tech-savvy-team van trendspotters is geen luxe, maar een absolute must. Het full-stack-team Libero spot nieuwe ontwikkelingen en technologieën in de markt, en zoekt meteen uit hoe YoungCapital ze kan gebruiken.

Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling mag nooit stilstaan. Dus helpen we onze medewerkers en kandidaten om altijd weer het beste uit zichzelf te halen. Bijvoorbeeld met ons brede scala aan ondersteunende applicaties, ontwikkeld door team Plus. Dankzij hen heeft YoungCapital zelfs een eigen University, waar iedereen heel simpel online e-learnings kan vinden. Dus zoek je een excuus om stil te staan? Helaas, dan kunnen wij je niet helpen.

Wie zijn jouw collega's?

  • Team Recruitment: beheert alle vacature- en kandidaatgegevens.
  • Team Core: maakt de plannings- en verloningsapplicaties.
  • Team CCX: doen alle front-endwerkzaamheden aan de website.
  • Team Libero: is altijd op zoek naar nieuwe technologieën.
  • Team Plus: beheert een breed scala ondersteunende applicaties.

Meet your colleagues