Onze Online Marketing vacatures

Oh nee, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar voor de Online Marketing afdeling. Natuurlijk is YoungCapital altijd op zoek naar talent. Daarom stimuleren wij jou om een open sollicitatie te sturen om een stapje dichter bij je droombaan te komen.

Stuur ons een open sollicitatie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Wij zijn online!

Zoek je werk? Dan check je het internet. Onze doelgroep is altijd online, dus wij ook. Dankzij team Online Marketing zijn wij altijd en overal aanwezig. Makkelijk te vinden, onmogelijk te negeren. We brengen onze vacatures bij zo veel mogelijk kandidaten onder de aandacht. Bijvoorbeeld met prikkelende advertenties op Google, Facebook en Instagram. Daarnaast werkt Online Marketing constant aan het verbeteren van de website en onze vindbaarheid in Google. Zo is er écht geen enkele drempel om bij YoungCapital te solliciteren.

Solliciteren wordt een makkie

Alle online marketingactiviteiten doen we zelf. Waarom zou je een extern bureau inhuren, als je alle expertise zelf in huis hebt? Onze online marketeers zijn altijd bezig met data-analyse. Elke dag weer testen ze nieuwe functionaliteiten en mediakanalen. Een nieuwe baan zoeken begint bij een Google search. Grote kans dat je ons dan meteen tegenkomt. Onze SEO-specialisten zorgen ervoor dat de websites van YoungCapital zo hoog mogelijk in de Google-zoekresultaten staan.

Een razendsnelle match tussen klant en kandidaat

Een ingewikkeld functieprofiel? Kom maar op! Onze recruiters staan altijd klaar. Op zoek naar tientallen medewerkers tegelijk? Zijn er dringend invalkrachten nodig? Geen probleem! Moet het in een halve dag geregeld zijn? Onze recruiters doen het in een half uur.

YoungCapital Applicatie

De online marketeers

De online marketeers maken ons helemaal onmisbaar. Zij adverteren overal waar een werkzoekende komt. Op Facebook, Twitter en Instagram, maar ook nieuwswebsites, YouTube en vacaturesites.

Dat ‘wauw’-gevoel

Landt een kandidaat eenmaal op de website van YoungCapital, dan moet de site er flitsend uitzien en perfect werken. Dat ‘wauw’-gevoel – daar mikken we op. Daar zorgen de designer en de CRO-specialist voor. Zonder dat je het weet, zit je nu misschien midden in een A/B-test. We zijn nooit tevreden, en doen alles om nóg meer inschrijvingen en sollicitanten binnen te halen.

Wie zijn jouw collega's?

  • SEO-specialisten: zorgen voor een toppositie in de organische zoekresultaten van Google.
  • Online marketeers: kiezen de beste plekken voor online advertenties.
  • CRO-specialisten: testen continu hoe de website werkt en of het beter kan.

Meet your colleagues