Onze professionals vacatures

Word Accountmanager voor YoungCapital NEXT

Word Accountmanager voor YoungCapital NEXT

Wil jij bedrijven enthousiast maken over een samenwerking met young professionals? Word fulltime Accountmanager bij YoungCapital NEXT .

Lees meer

IT Recruiter gezocht voor YoungCapital NEXT in Zwolle

IT Recruiter gezocht voor YoungCapital NEXT in Zwolle

Ben jij die Recruiter die gaat bijdragen aan de groei van onze succesvolle traineeships binnen IT? Word Recruiter bij YoungCapital NEXT in Zwolle.

Lees meer

Fulltime Recruiter bij YoungCapital NEXT in Groningen!

Fulltime Recruiter bij YoungCapital NEXT in Groningen!

Spreek met talent, volg trainingen, haal certificaten en word de beste versie van jezelf als fulltime recruiter bij YoungCapital NEXT in Groningen!

Lees meer

Word fulltime Recruiter bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Word fulltime Recruiter bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Op ons hoofdkantoor in Hoofddorp zoeken wij een fulltime Recruiter. Ben jij op zoek naar een baan waarin geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Lees meer

Fulltime Recruiter bij YoungCapital NEXT in regio Utrecht

Fulltime Recruiter bij YoungCapital NEXT in regio Utrecht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een fulltime Recruiter in regio Utrecht. Je gaat dagelijks op zoek naar talent en maakt de beste match!

Lees meer

Word fulltime Medior Financial Controller in Utrecht

Word fulltime Medior Financial Controller in Utrecht

Wil je impact creëren bij een vooraanstaande organisatie als Medior Financial Controller in Utrecht? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Lees meer

Fulltime Junior Financial Controller in Utrecht

Fulltime Junior Financial Controller in Utrecht

Wil jij jouw carrière een kickstart geven? Grijp dan nu jouw kans als Junior Financial Controller bij een toonaangevende opdrachtgever in Utrecht!

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Jongeren zijn de toekomst

Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze gaan de wereld veroveren. YoungCapital Professionals helpt ze daarbij, met spannende traineeships in verschillende branches. Hebben de jongeren wel precies de juiste diploma’s aan de muur? Dat kan Professionals niks schelen. Persoonlijkheid, daar gaat het om. De belangrijkste certificering halen de trainees wel tijdens het traineeship.

Trainees

Elke maand weer gaan er nieuwe klassen met trainees van start. Daar werkt het Professionals-team keihard aan. Ze zoeken – en vinden – steeds weer creatieve manieren om het recruitmentproces te verbeteren. Om klanten en kandidaten te blijven verbazen. Voorbeeldje? Ze stellen kandidaten niet meer op papier voor aan opdrachtgevers, maar met een videomotivatie. Werkt eindeloos veel beter.

Kennis van elk vakgebied

YoungCapital Professionals stoomt jonge talenten klaar voor een succesvolle carrière. Het team verzorgt allerlei traineeships: in finance, digital, IT, sales en mechatronica. De businesslinemanagers sturen deze specialties aan. Ze houden elk traineeship up-to-date en zorgen ervoor dat de trainees precies de juiste skillset ontwikkelen. Ondertussen blijven ze nieuwe ideeën bedenken voor volgende traineeships. En dat doen ze goed: de groei van YoungCapital Professionals is nauwelijks bij te houden!

YoungCapital Applicatie

Kick ass teamwork

De traineeships zijn een perfecte mix tussen leren en praktijkervaring. YoungCapital Professionals matcht elke trainee aan de perfecte klant. De accountmanagers zorgen voor een constante stroom aan enthousiaste klanten, die niet kunnen wachten om de jonge talenten aan te nemen. En terecht!

Klassen altijd vol

Team Recruitment zorgt ervoor dat de klassen altijd vol zitten met de beste mensen. Zij benaderen starters voor de traineeships op creatieve manieren. Altijd net iets scherper, net iets prikkelender dan de concurrentie. Is de trainee eenmaal gestart? Dan draagt de recruiter het contact over aan de talentmanager. Een betere garantie voor een topbegeleiding en -planning is er niet. Het ontbreekt de trainee aan niks. Dat vinden wij heel vanzelfsprekend. Want op de toekomst ben je zuinig.

Wie zijn jouw collega's?

  • Businesslinemanagers: vullen (nieuwe) traineeships in en sturen het team aan.
  • Recruiters: werven getalenteerde young professionals voor de traineeships.
  • Talentmanagers: begeleiden de trainees als ze eenmaal gestart zijn.
  • Accountmanagers: houden contact met klanten en werven nieuwe klanten.

Meet your colleagues