Onze professionals vacatures

Word Accountmanager voor YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Word Accountmanager voor YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Wil jij bedrijven enthousiast maken over een samenwerking met young professionals? Word Accountmanager bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp.

Lees meer

IT Recruiter gezocht voor YoungCapital NEXT in Eindhoven

IT Recruiter gezocht voor YoungCapital NEXT in Eindhoven

Ben jij die Recruiter die gaat bijdragen aan de groei van onze succesvolle traineeships binnen IT? Word Recruiter bij YoungCapital NEXT in Eindhoven.

Lees meer

Senior Recruiter gezocht bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Senior Recruiter gezocht bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Word Senior Recruiter bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp en ga dagelijks in gesprek met young professionals om hen te binden aan onze toffe traineeships binnen IT, Finance of Techniek. Op zoek naar een vervolgstap als senior recruiter en wil je fulltime aan de slag vanuit ons hoofdkantoor in...

Lees meer

Business Development Manager Techniek bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Business Development Manager Techniek bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp

YoungCapital NEXT is wegens uitbreiding op zoek naar een energieke Business Development Manager voor de specialty Techniek die ons team in Hoofddorp fulltime komt versterken. Ben jij een echte netwerker, ondernemend en heb jij ruime ervaring binnen de arbeidsbemiddeling? Dan zijn wij op zoek naar...

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Jongeren zijn de toekomst

Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze gaan de wereld veroveren. YoungCapital Professionals helpt ze daarbij, met spannende traineeships in verschillende branches. Hebben de jongeren wel precies de juiste diploma’s aan de muur? Dat kan Professionals niks schelen. Persoonlijkheid, daar gaat het om. De belangrijkste certificering halen de trainees wel tijdens het traineeship.

Trainees

Elke maand weer gaan er nieuwe klassen met trainees van start. Daar werkt het Professionals-team keihard aan. Ze zoeken – en vinden – steeds weer creatieve manieren om het recruitmentproces te verbeteren. Om klanten en kandidaten te blijven verbazen. Voorbeeldje? Ze stellen kandidaten niet meer op papier voor aan opdrachtgevers, maar met een videomotivatie. Werkt eindeloos veel beter.

Kennis van elk vakgebied

YoungCapital Professionals stoomt jonge talenten klaar voor een succesvolle carrière. Het team verzorgt allerlei traineeships: in finance, digital, IT, sales en mechatronica. De businesslinemanagers sturen deze specialties aan. Ze houden elk traineeship up-to-date en zorgen ervoor dat de trainees precies de juiste skillset ontwikkelen. Ondertussen blijven ze nieuwe ideeën bedenken voor volgende traineeships. En dat doen ze goed: de groei van YoungCapital Professionals is nauwelijks bij te houden!

YoungCapital Applicatie

Kick ass teamwork

De traineeships zijn een perfecte mix tussen leren en praktijkervaring. YoungCapital Professionals matcht elke trainee aan de perfecte klant. De accountmanagers zorgen voor een constante stroom aan enthousiaste klanten, die niet kunnen wachten om de jonge talenten aan te nemen. En terecht!

Klassen altijd vol

Team Recruitment zorgt ervoor dat de klassen altijd vol zitten met de beste mensen. Zij benaderen starters voor de traineeships op creatieve manieren. Altijd net iets scherper, net iets prikkelender dan de concurrentie. Is de trainee eenmaal gestart? Dan draagt de recruiter het contact over aan de talentmanager. Een betere garantie voor een topbegeleiding en -planning is er niet. Het ontbreekt de trainee aan niks. Dat vinden wij heel vanzelfsprekend. Want op de toekomst ben je zuinig.

Wie zijn jouw collega's?

  • Businesslinemanagers: vullen (nieuwe) traineeships in en sturen het team aan.
  • Recruiters: werven getalenteerde young professionals voor de traineeships.
  • Talentmanagers: begeleiden de trainees als ze eenmaal gestart zijn.
  • Accountmanagers: houden contact met klanten en werven nieuwe klanten.

Meet your colleagues