Onze sales vacatures

Bidmanager Overheid bij YoungCapital in Hoofddorp

Bidmanager Overheid bij YoungCapital in Hoofddorp

YoungCapital groeit door en is klaar om de komende jaren haar marktaandeel binnen de overheidsbranche verder te verstevigen en vergroten. Daardoor gaan er steeds meer offertes de deur uit en kunnen we jou als bidmanager goed bij gebruiken. Als bidmanager kom je terecht in het National...

Lees meer

Word Accountmanager voor YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Word Accountmanager voor YoungCapital NEXT in Hoofddorp

Wil jij bedrijven enthousiast maken over een samenwerking met young professionals? Word Accountmanager bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp.

Lees meer

Fulltime junior accountmanager bij Jobbird in Hoofddorp

Fulltime junior accountmanager bij Jobbird in Hoofddorp

Ben jij de nieuwe Wolf of Wall Street en wil je jouw eigen salaris bepalen? Laat die knaken rollen als fulltime junior accountmanager bij Jobbird in Hoofddorp.

Lees meer

Account manager Studentjob UK in Amsterdam/Hoofddorp

Account manager Studentjob UK in Amsterdam/Hoofddorp

Are you a natural born sales representative? Do you see yourself hunting the UK market for prospects and provide them with your best services? Then you are the Account manager Studentjob UK we are looking for!

Lees meer

Account manager StudentJob DACH in Hoofddorp

Account manager StudentJob DACH in Hoofddorp

Developing your sales skills as a (junior) Account manager StudentJob DACH without experience? Yes you can! Bring your sales mind and we will teach you all the tips and tricks!

Lees meer

Fulltime accountmanager Uitzendbureau.nl in Hoofddorp

Fulltime accountmanager Uitzendbureau.nl in Hoofddorp

Als accountmanager voor Uitzendbureau.nl verzamel je zo veel mogelijk uitzendklanten voor het platform.

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

National Account Team

Wij houden van onze klanten. De klanten waar we al jaren mee samenwerken, en de nieuwste aanwinsten. Klanten verliezen is een no-go, klanten voor ons winnen is een must. Daar zorgt het National Account Team voor. Hoe? Ze kennen alle ins en outs van de uitzendbranche, vinden altijd manieren om klanten nóg beter te helpen en ze weten zo precies wat de opdrachtgever wil.

Meer tijd om de klant echt te leren kennen

Het NAT wil oprechte aandacht voor elkaar en voor de klant. Daarom beheren onze accountmanagers relatief weinig klanten. Zo hebben ze meer tijd om de klant echt te leren kennen. Het meest gehoorde compliment van onze opdrachtgevers? Zij vinden het zo leuk om met ons te werken. En dat is totaal wederzijds.

De zes specialties

Het accountmanagement beheert klanten door heel Nederland, in verschillende branches. De afdeling is verdeeld in zes specialties:

  • Retail: levert klantgerichte winkelmedewerkers.
  • Catering & Hospitality: verzorgt flexibel cateringtalent.
  • Customer Contact Centers: levert vriendelijke klantenservicemedewerkers.
  • Banking & Insurance: gaat voor klantgerichte adviseurs met Wft-certificaten.
  • Production & Logistics: ontzorgt van A tot Z in de logistiek.
  • Overheid: bindt jong talent aan overheidsinstanties.

Teamwork!

Sales doe je bij YoungCapital nooit alleen. Het hechte team van accountmanagers en -directors werkt altijd samen. Bijvoorbeeld door elkaars netwerk te gebruiken. Zelfs de contacten van de oprichters of het directieteam worden ingezet voor die ene waanzinnige deal. Niets is te gek, alles kan. Iedereen staat altijd klaar om bestaande én nieuwe klanten geweldige ervaringen te bezorgen.

Direct contact

De accountmanagers hebben direct contact met de klanten. Ze onderhouden de relaties met prospects, en lopen met hen het volledige tenderproces door: van de eerste offerte naar een overweldigende presentatie, en dan – als ze de klant volledig omver hebben geblazen – naar het contract. Maar de accountmanagers doen het niet alleen. De accountdirectors helpen hen om steeds weer het verschil te maken. Ze denken op strategisch niveau mee met de accountmanagers en ze gebruiken hun skills om scherpe jaarplannen op te stellen.

Wie zijn jouw collega's?

  • Accountmanagers: beheren relaties met bestaande en nieuwe klanten.
  • Accountdirectors: zijn verantwoordelijk voor een branche.

Meet your colleagues