Werken op een YoungCapital vestiging?

We hebben 30 vacatures open staan voor op onze vestigingen. Kies je vestiging hieronder om de vacatures te bekijken.

Lees hieronder verder hoe het is om op een YoungCapital vestiging te werken!

De perfecte match

Klanten en kandidaten blij maken voelt goed. Klanten en kandidaten omverblazen voelt nog beter. Bij YoungCapital zijn we pas écht tevreden als we alle verwachtingen overtreffen. Niet één keer, nee: élke keer. Steeds weer de beste zijn. Daar doen we het voor. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door altijd de perfecte match te maken tussen klant en kandidaat. Trefzeker, razendsnel.

The game is on!

Wij hebben recruiters in meer dan dertig vestigingen, in Nederland en Duitsland. Stuk voor stuk zijn ze ambitieus. Hongerig. Ze houden van competitie. Steeds weer drijven ze elkaar tot nóg betere resultaten. Wie vervult dit kwartaal de meeste vacatures? Welke vestiging wordt door klanten en kandidaten als beste beoordeeld? The game is on! De drive om altijd de beste te zijn en het plezier in ons werk, dat zijn de geheimen achter onze constante groei.

Een razendsnelle match tussen klant en kandidaat

Een ingewikkeld functieprofiel? Kom maar op! Onze recruiters staan altijd klaar. Op zoek naar tientallen medewerkers tegelijk? Zijn er dringend invalkrachten nodig? Geen probleem! Moet het in een halve dag geregeld zijn? Onze recruiters doen het in een half uur.

app

Stay connected

Ook als de kandidaten aan het werk zijn, blijven de recruiters met hen in contact. Steeds weer mikken ze op de beste begeleiding. Dat houdt hun werk spannend en uitdagend. Zij weten als geen ander: goed werk kost geen energie, het levert juist energie op. En plezier is niet alleen iets voor in je vrije tijd. Onze recruiters blijven zichzelf en hun omgeving verrassen. De ene keer met een ijskraam bij een klant. De andere keer met succespakketjes die ze uitdelen bij de start van een groot project.

De beste versie van jezelf worden

Wij dagen onze kandidaten én recruiters uit om steeds weer het beste uit zichzelf te halen. Via de University doen kandidaten gratis tests om zichzelf te leren kennen. Medewerkers van YoungCapital kunnen handige (online) trainingen volgen. Want wij geloven dat niemand ooit is uitgeleerd. Ook wijzelf niet. Daarom hebben we een feedback-app waarmee we kandidaten continu om verbeterpunten vragen. Meerdere belangrijke taken uitvoeren? Daar deinzen onze vestigingsmanagers niet voor terug. Ze beoordelen de resultaten van hun vestiging, altijd met de langetermijnvisie en -plannen in het achterhoofd. Ondertussen zorgen ze ervoor dat het team blijft groeien en geven ze je alle ruimte om de beste versie van jezelf te worden. Met zulke inspirerende teamcoaches is elke werkdag écht een nieuwe uitdaging.

Wie zijn jouw collega's?

  • Recruiters: koppelen jong talent aan de leukste opdrachtgevers.
  • Vestigingsmanagers: zijn verantwoordelijk voor de groei van de vestiging en de recruiters.

Meet your colleagues