YoungCapital

Recruiter

Als recruiter bij YoungCapital ben je verantwoordelijk voor het werven van topkandidaten voor verschillende opdrachtgevers. Hiervoor voer je selectiegesprekken met de geselecteerde kandidaten. Vervolgens stel je de beste kandidaten aan de opdrachtgevers voor. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor kandidaten, bijvoorbeeld voor vragen rondom het arbeidsproces, en begeleid je kandidaten in hun functioneren bij jouw klant: de opdrachtgever.

Halan
Miranda

Vestigingsmanager

De vestigingsmanagers zijn eindverantwoordelijk voor het opstellen en behalen van de commerciële en operationele doelstellingen van de YoungCapital-vestiging. Naast het aansturen en coachen van je team houd jij je als vestigingsmanager bezig met acquisitie, het schrijven van voorstellen en offertes en poolbeheer. Daarnaast draag jij zorg voor een langdurige en goede relatie met de belangrijke opdrachtgevers van jouw vestiging.

Areamanager

Als areamanagers van YoungCapital ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de YoungCapital-vestigingen in jouw regio. Hiervoor schakel je hoofdzakelijk met de vestigingsmanagers. Je ziet er als areamanager op toe dat de gevraagde commerciële doelstellingen, omzet, kwaliteit en marges behaald worden. Ook draag jij zorg voor het opbouwen en onderhouden van het klantenbestand van jouw regio.

Mariska

YoungCapital Professionals

Halan

Recruiter

De recruiters van YoungCapital zijn verantwoordelijk voor het werven van topkandidaten voor verschillende opdrachtgevers. Je kandidatenbestand zal bestaan uit ambitieuze young professionals met enige jaren werkervaring. Je selecteert geschikte kandidaten en stelt de beste kandidaten aan je opdrachtgevers voor. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en begeleid je ze in hun functioneren bij de opdrachtgever.

Consultant

De consultants van YoungCapital Professionals zijn gespecialiseerd in detachering binnen de vakgebieden IT, Engineering en Finance. Je werft, selecteert en plaatst de beste kandidaten met een specialisatie in deze branches. Je zorgt ervoor dat ambitieuze young professionals jou weten te vinden als ‘linking pin’ voor een topcarrière. Daarvoor organiseer je geregeld traineeships, waarbij grote groepen kandidaten in één keer worden opgeleid voor opdrachtgevers als Atos en BDO.

Bart Jaap

StudentJob International

Annemarie

Team captain StudentJob International

Elk land van de in totaal zeven landen waar StudentJob Internationaal actief is, heeft een team captain. Als team captain ben je verantwoordelijk voor de sales en new business development van jouw land en werk je samen met een team van salesmanagers. Net zoals bij YoungCapital staat het verbinden van jong talent aan opdrachtgevers centraal. Op het hoofdkantoor van StudentJob International zijn meer dan zeven nationaliteiten werkzaam waardoor je komt te werken in een internationale omgeving met een jonge, informele sfeer!

Salesmedewerker

Als salesmedewerker bij StudentJob International voer je diverse salescampagnes uit, met als doel het behalen van je targets. Hiervoor benader je telefonisch potentiële klanten en stel je offertes voor hen op. Je bouwt daarnaast aan een goede en langdurige relatie met belangrijke opdrachtgevers door net dat beetje extra te leveren. Dit doe je vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp, samen met een internationaal team van collega's uit heel Europa.

Katherina