1. Sollicitatie

Wat leuk dat je bij YoungCapital wil werken! We bekijken jouw brief en cv, en nemen altijd binnen drie dagen contact op via telefoon of e-mail.

2. Kennismakingsgesprek

Is er een klik? Dan nodigen we je uit op een van onze vestigingen voor een kennismakingsgesprek. We letten vooral op je persoonlijkheid, je werkervaring en natuurlijk je skills.

3. Optioneel: case of online assessment

Misschien krijg je een case of een assessment van ons. Zo’n opdracht geeft ons een goed beeld van jouw werk- en denkniveau, en nog belangrijker: we zien of je het werk leuk vindt.

4. Tweede gesprek

Zijn we allebei nog enthousiast? Dan kom je terug voor een tweede gesprek: een nóg betere kennismaking en meer inhoudelijke vragen. Als je een assessment hebt gedaan, bespreken we de resultaten.

5. Contract

Na een fijn tweede gesprek doen we jou een voorstel. We sturen je een contract per e-mail toe. Voor je het weet, kun je bij YoungCapital aan de slag. Welkom!

Proud to be YoungCapital

YoungCapital investeert volop in jou. En niet op een zuinige manier. Wij willen dat al onze collega's happy, healthy en connected zijn én blijven. Geinteresseerd geworden?


Bekijk vacatures