Waarom werken bij YoungCapital?

Eindeloze energie. Een frisse kijk op de wereld. En vernieuwende ideeën over werken. Dat is YoungCapital. Benieuwd naar de sfeer bij ons op kantoor, onze borrels en feesten, en hoe wij met onze mensen omgaan? Lees er meer over op deze pagina. Of ga direct naar onze vacatures.

Work & Play

All work and no play? Niet bij YoungCapital. Want plezier op je werk vinden we bij YoungCapital heel belangrijk. Van leuke uitjes tot sportevents. En natuurlijk een goed feestje. Cuz we like to party. Van vrijmibo’s tot ons eigen festival.

YC Festival

We organiseren iedere zomer een meerdaags festival voor al onze medewerkers. Gewoon, omdat het kan. En omdat het awesome is. Bekijk hier de aftermovie van dit jaar.

Kick-off

Als je net zoals wij heel erg van feestjes houdt, begrijp je ook wel dat alleen een festival niet genoeg is. Op onze Kick-off-party in januari vieren we met al onze medewerkers onze successen en onthullen we de plannen voor het aankomende jaar. Check hier de aftermovie!

Happy, Healthy, Connected

Onze werknemers zijn happy, healthy & connected. En we doen er alles aan om dat zo te houden. Bijvoorbeeld door een gezonde lunch, een Sport & Health-budget per medewerker en toffe sportactiviteiten.

Wekelijks Sporten

Op ons hoofdkantoor hebben we wekelijkse sportlessen gegeven door professionals. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld kickboksen en yoga.

Sportevents

Ga je écht voor goud? Mooi. Dan kun je samen met je collega’s meedoen aan toffe sportevents, zoals Mudmasters. Hier bekijk je de aftermovie.

De drijvende kracht achter YoungCapital

Door de energie, de inzet en het ondernemerschap van onze mensen kunnen wij succesvol zijn. Want de echte drijvende kracht achter YoungCapital? Dat zijn onze medewerkers. Zonder hen zijn we nergens. Zij hebben plezier in wat ze doen en samen vieren we al onze successen. Want dat zit in ons DNA.

Goals 2018

We vinden het belangrijk om stil te staan bij wat onze medewerkers willen en wat ze willen bereiken. Dit zijn hun doelen voor 2018. Check it out!

Een dag uit het leven van een recruiter

Veel van onze collega’s zijn recruiter. Benieuwd wat je als recruiter de hele dag doet? Check deze 360-graden video en kijk door de ogen van een recruiter die kandidaten interviewt en op klantbezoek gaat. Wil je geen recruiter worden, maar wel bij ons werken? Kan zeker! Klik hierboven op ‘onze vacatures’ voor meer info.

recruiter

Recruiter

Enthousiast geworden? Ga bij ons aan de slag.

Onze vacatures