Startersfuncties

Home » Starters

Net afgestudeerd en op zoek naar een fulltime baan? Op YoungCapital bieden wij starters vacatures aan door heel Nederland, op MBO, HBO en WO niveau. Aan de slag als klantenservice medewerker, financieel medewerker, commercieel medewerker, logistiek medewerker of verkoopmedewerker? Er is altijd wel een startersfunctie die bij jou past! Bekijk al onze starters vacatures bij jou in de buurt:

Op zoek naar een starters vacature bij jou in de buurt?

Op YoungCapital bieden wij startersfuncties aan waarbij wij op zoek zijn naar pas afgestudeerden met weinig of nauwelijks werkervaring. Startersfuncties zijn junior- of assistent functies waarbij je vaak de mogelijkheid hebt om door te groeien naar medior. Als junior zul je veel begeleiding krijgen van een senior en werken aan kleine opdrachten en projecten. Als je doorgroeit naar medior zul je vaker zelfstandig werken aan grotere opdrachten en projecten.


Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste starters vacatures bij jou in de buurt? Schrijf je gratis in bij YoungCapital en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures per e-mail.

Wat is een startersfunctie?

Een startersfunctie is een junior functie voor iemand met weinig tot geen werkervaring in een bepaald vakgebied. Bij startersvacatures wordt dan ook vaak gevraagd om pas afgestudeerden met maximaal twee jaar aan werkervaring op zak. Bij veel startersfuncties krijg je op de werkvloer de kans om door te groeien naar een medior of senior functie. Naast startersfunctie en junior functie, zie je in de startersvacatures ook wel eens titels als trainee en assistent functie voorbijkomen.

Wat voor soort startersfuncties bieden jullie aan?

Bij YoungCapital vind je startersvacatures in allerlei verschillende beroepsgroepen. Heb je net een opleiding in de richting van HRM afgerond? Misschien is een HR startersfunctie dan precies wat je zoekt. Liever een startersfunctie in de richting van marketing, communicatie of gezondheidswetenschappen? Ook dat kan. Scrol naar boven en bekijk welke startersfuncties op dit moment bij jou in de buurt beschikbaar zijn!

Hoe vind ik een leuke startersvacature?

Ga op zoek naar jouw ideale startersfunctie door middel van de zoekfuncties. Hoe? Heel simpel: begin hierboven met de startersvacatures bij jou in de buurt. Hierna kun je in het menu al je andere voorkeuren kwijt. Geef bijvoorbeeld aan of je op zoek bent naar een startersfunctie op hbo- of wo- niveau. Of vink aan welke beroepsgroep voor jou interessant is. Wie weet zie je meteen een leuke startersvacature verschijnen!