Supergaande

Van niets iets maken

Wisten jullie dat Supergaande is ontstaan van de laatste barkies, in de skeerste tijden? Maar door keihard te werken aan de grappigste shit op straat zijn we nu een van de grootste platforms van Nederland. Supergaande staat voor van niets iets maken, als je maar ergens begint. Of het nou een krantenwijk is, of een hele dag achter je lappie in de callcenter: doe iets. Beginnen kan hier en nu, door te reageren op een van de onderstaande vacatures.

YOU GOT THIS!

Waar moet ik beginnen? Wat als ik niet goed genoeg ben? Hoe maak ik een cv? Allemaal gedachtes die je soms tegenhouden van het ondernemen van actie, wij kennen het maar al te goed. Check vooral deze videoboodschap voordat je aan de slag gaat of als je het allemaal even niet meer weet, you got this!

vacatures zoeken

YC x SUPERGAANDE 1

In de eerste aflevering krijgt Fraasie een SPRAY TAN En vindt Mandy misschien wel haar droombaan. Check de aflevering nu!

Check de aflevering
vacatures zoeken

YC x SUPERGAANDE 2

In de tweede aflevering nemen Fraasie en Ta Joela een kijkje achter de schermen op de bouwplaats. Zal Denzel een echte builder worden? Check de aflevering nu!

Check de aflevering
YoungCapital Supergaande jobs

YC x SUPERGAANDE 3

In de laatste aflevering gaan Fraasie en Ta Joela samen met superfan Colin aan de slag in Center Parcs!

Check de aflevering

Check onze supergaande vacaturesCheck ook deze podcasts

Nog meer banen?

YoungCapital heeft er duizenden.