Contact / Vestigingen > Uitzendbureau Den Haag

Uitzendbureau Den Haag - Delft - Zoetermeer YoungCapital

Uitzendbureau Den Haag

Lange Vijverberg 9
2513 AC Den Haag
Tel: (+31) 070 - 365 2055
E-mail: denhaag@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier online uw route of download de routebeschrijvingWerkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital regiokantoor
Den Haag voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

070 – 3652055


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in


Ons uitzendbureau in Den Haag

Ben jij afgestudeerd en kun je niet wachten om parttime of fulltime te beginnen bij een leuk bedrijf in Den Haag? Of ben je nog student en op zoek naar een bijbaantje? YoungCapital heeft dan zeker een paar leuke vacatures voor jou in Den Haag. Heb je extra hulp nodig bij het vinden van de juiste vacature? Wij hebben ook een uitzendbureau in Den Haag, waar je altijd langs kunt komen.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Den Haag?

Ons uitzendbureau in Den Haag heeft een groot aanbod aan vacatures in de regio Den Haag. Zoek jij een bijbaan als callcenter medewerker? Of wil jij juist fulltime werken bij een commercieel bedrijf? Wij helpen jou graag op weg! Grote bedrijven als de ANWB, ING en AEGON in Den Haag zijn op zoek naar jou! Schrijf je dus snel online in, zodat je kunt reageren op de baan die het best bij jou past. Kijk hier op welke vacatures in Den Haag je kunt reageren.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Den Haag

Wil jij graag een bezoekje brengen aan ons uitzendbureau in de opkomende studentenstad Den Haag? Dan hoef je niet lang te zoeken. Ons uitzendbureau in Den Haag bevindt zich namelijk vlak bij het Binnenhof. Je zit dus in de gezellige en drukke binnenstad van Den Haag. Na je gesprek kun je een borreltje drinken op het terras of shoppen in de grote winkelstraat. Wil jij de beste hulp bij het vinden van een goede baan? Kom dan langs bij ons uitzendbureau in Den Haag. Je bent altijd welkom!