Uitzendbureau Heerlen

Regiokantoor Maastricht: hét kantoor van Limburg

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Heerlen, Landgraaf of omgeving? Hoewel we hier geen fysiek kantoor hebben, helpen we je graag aan een leuke baan of aan medewerkers voor jouw organisatie in deze plaatsen. Dat doen we vanuit ons regiokantoor in Maastricht, waar een enthousiast team recruiters klaarstaat voor alle uitzendkrachten en opdrachtgevers uit de provincie. Zo is het geen enkel probleem dat we geen fysiek uitzendbureau in Heerlen hebben, want dit team is geboren en getogen in de regio en kent de markt en de kandidaten van Limburg als geen ander. Zien we je binnenkort in Maastricht?

Vind personeel via ons uitzendbureau in regio Heerlen

Op zoek naar medewerkers die echt bij jouw organisatie passen? Wij maken graag de match voor je. We staan bekend om onze flexibele, jonge kandidaten, maar vinden net zo makkelijk een young professional voor je die al wat ervaring heeft en toe is aan een serieuze job. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van personeel aannemen via een uitzendbureau in regio Heerlen? Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen.

Onze specialisaties in Heerlen

We hebben met ons uitzendbureau al veel bedrijven in Heerlen en omgeving aan geschikt personeel geholpen. In deze regio hebben we vooral veel ervaring met klanten die actief zijn in de logistiek, detailhandel en administratieve sector. Die hardwerkende magazijnmedewerker of klantvriendelijke verkoopmedewerker pikken we er dus zo voor je tussenuit. Dat betekent trouwens niet dat we in andere sectoren niks voor je kunnen betekenen. Dankzij ons grote netwerk en goed gevulde database maken we altijd snel een match tussen jouw organisatie en die ene leuke kandidaat die via ons uitzendbureau bij jou in Heerlen aan de slag wil.

Zelf aan de slag via een uitzendbureau vlakbij Heerlen

Zonder jong talent is YoungCapital nergens. Dus heb jij zin om lekker aan de slag gaan via een uitzendbureau in Heerlen of omgeving? Dan komen we graag met jou in contact. Dat kan bijvoorbeeld door te reageren op een van onze vacatures in Heerlen. Jouw sollicitatie komt binnen bij een recruiter op ons kantoor in Maastricht, die vervolgens zo snel mogelijk contact met je opneemt. Heb je geen specifieke functie op het oog? Dan kun je vrijblijvend een profiel aanmaken op onze website of ons bellen of mailen. Wie weet komen we er dan wel achter dat we tóch een toffe functie voor jou hebben en kun je alsnog via ons uitzendbureau in (de buurt van) Heerlen aan de slag.

Personeel gezocht? Wij bellen jou